Kuva Honka Holiday Cottages Ellivuori
Kuva Honka Holiday Cottages Ellivuori
Kuva Honka Holiday Cottages Ellivuori
Kuva Honka Holiday Cottages Ellivuori
Kuva Honka Holiday Cottages Ellivuori

Osoite: Ellivuorentie, 38130 Ellivuori
Vammala, FINLAND
Lisätietoja: 01787 881111

Kiinnostaako kohteiden myynti ja vuokraus Honka Holiday Cottages Ellivuori? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Honka Lomamökit Ellivuori kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Honka Holiday Cottages Ellivuori Palvelut

Yksikkötyöt
Astianpesukone (kaikki yksiköt), Takka - yksikkö (kaikki yksiköt), Keittiö (kaikki yksiköt, täysi), Mikroaaltouuni (kaikki yksiköt)
Lomakeskus
Autovuokraamo, Veneily, Kokoustilat, Maastohiihto, Laskettelu (varuste), Kalastus, Pelihuone, Järvi, Pesula, Elävää viihdettä, Leikkikenttä, Ravintola, Sauna, Hiihtokoulu, Snackbaari,
Lähellä olevat palvelut
Golf (6.0 mailia), Päivittäistavarakauppa (6.0 mailia), Kampaaja (lähistöllä), Ratsastus (3.0 mailia), Lääkäripalvelut (11.0 mailia), Ostoskeskus (12.0 mailia) mailia),
Lentokenttä
Tampere / Pirkkala - (28 mailia - 45 km)
Tarkista sisään / ulos
Perjantai

Nauti Honka Holiday Cottages Ellivuorin kotikokemuksesta

Kun ostat osa-aikaista kiinteistöä kuten Honka Holiday Cottages Ellivuori, taataan vuosittain päästä pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoa tarjoamalla ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Honka Holiday Cottages Ellivuori ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin iloisia uudesta lomastasi. Joten ennen kuin teet pitkäaikaisen sijoituksen Honka Holiday Cottages Ellivuorille, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Honka Holiday Cottages Ellivuoressa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Honka Holiday Cottages Ellivuoren kiinteistön myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiolla kanavien yläpuolella sekä verkkomainonnalla myytäessä aikaosuuksia Honka Holiday Cottages Ellivuorilla.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Honka Holiday Cottages Ellivuoria voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisissa käsiin talletettuihin rahastoihin FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.