Kuva Honka Holiday Cottages Himos
Kuva Honka Holiday Cottages Himos
Kuva Honka Holiday Cottages Himos
Kuva Honka Holiday Cottages Himos
Kuva Honka Holiday Cottages Himos

Osoite: C / O Himlosomat, Lansi-Himoksentie 4
Jamsa, SUOMI
Lisätietoja: 01787 881111

Kiinnostaako vuokra-asuntoja Honka Holiday Cottages Himos? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Honka Holiday Cottages Himos kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Honka Holiday Cottages Himos Palvelut

Yksikkötyöt
(Kaikki yksiköt), Takka (yksiköt), Keittiö (kaikki yksiköt, osittainen / täysi), Mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), Sauna (kaikki yksiköt), Takka
Lomakeskus
Ranta, Veneily, Maastohiihto (laitteet), Laskettelu (varusteet), Kalastus, Järvi, Hiihtokoulu (Varusteluvälineet), Tennis,
Lähellä olevat palvelut
(12.0 mailia), Ravintola (2.0 mailia), Snack-baari (3.0 mailia), Puhelin (lähistöllä) ),
Lentokenttä
Jyväskylä - (34 mailia - 54 km)
Tarkista sisään / ulos
Perjantai lauantai

Nauti kotikokemuksesta kotona Honka Holiday Cottages Himoksessa

Kun ostat osa-aikaista kiinteistöä kuten Honka Holiday Cottages Himos, sinulle taataan vuosittain päästä pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoa tarjoamalla ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Honka Holiday Cottages Himos ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin iloisia uudesta lomastasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin investointeja Honka Holiday Cottages Himoksen kanssa miksi et yritä vuokrata ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Honka Holiday Cottages Himosissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Honka Holiday Cottages Himos -omaisuuden myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiolla kanavilla sekä verkkomainonnalla myytäessä osa-aikaista käyttöoikeutta Honka Holiday Cottages Himoksen kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Honka Holiday Cottages Himos voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisissa käsiin talletettuihin rahasuorituksiin FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.