Kuva Honka Holiday Cottages Messila
Kuva Honka Holiday Cottages Messila
Kuva Honka Holiday Cottages Messila
Kuva Honka Holiday Cottages Messila
Kuva Honka Holiday Cottages Messila

Osoite: Hollolo, Messila, FINLAND
Lisätietoja: 01787 881111

Kiinnostaako vuokra-asuntoja ja vuokra-asuntoja Honka Holiday Cottages Messila? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Honka Lomamökit Messila kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Honka Holiday Cottages Messila Tilat

Yksikkötyöt
Ilmastointi (Jotkut yksiköt), Takka - yksikkö (kaikki yksiköt), Keittiö (kaikki yksiköt, täysi), Mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), Puhelin (kaikki yksiköt)
Lomakeskus
Autovuokraamo, Ranta, Maastohiihto (varuste), Laskettelu (varusteet), Kalastus, Golf, Ratsastus (saatavissa olevat varusteet), Järvi, Ravintola, Sauna, Hiihtokoulu , Vesihiihto,
Lähellä olevat palvelut
(5.0 mailia), Pesula (3.0 mailia), Live-viihde (2.0 mailia), Lääkäripalvelut (5.0 mailia), Ostoskeskus (5.0 mailia), Tennis (4.0) mailia),
Lentokenttä
Helsinki-Vantaa - (62 mailia - 99 km)
Tarkista sisään / ulos
Perjantai

Nauti kotikokemuksesta kotona Honka Holiday Cottages Messilassa

Kun ostat aikaosuuksia kiinteistöissä, kuten Honka Holiday Cottages Messilassa, taataan vuosittain päästäksesi pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoa tarjoamalla ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Honka Holiday Cottages Messila ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin investoinnit Honka Holiday Cottages Messilan kanssa miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Honka Holiday Cottages Messilassa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Honka Holiday Cottages Messilan kiinteistön myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio-kanavilla sekä online-mainontaa myytäessä aikaosuuksia Honka Holiday Cottages Messilan kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Honka Holiday Cottages Messilaa voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisessa kädessä talletettuihin varoihin FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.