Kuva Honka Holiday Cottages Pyha
Kuva Honka Holiday Cottages Pyha
Kuva Honka Holiday Cottages Pyha
Kuva Honka Holiday Cottages Pyha
Kuva Honka Holiday Cottages Pyha

Osoite: C / O Keskusvaraamo, Pyhahippu Oy
Ukonhattu 1B
Pelkosenniemi, SUOMI
Lisätietoja: 01787 881111

Kiinnostaako vuokra-asuntoja Honka Holiday Cottages Pyha? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Honka Holiday Cottages Pyha kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Honka Holiday Mökit Pyha Palvelut

Yksikkötyöt
Astianpesukone (kaikki yksiköt), Takka - yksikkö (kaikki yksiköt), Keittiö (kaikki yksiköt, täysi), Mikroaaltouuni (kaikki yksiköt)
Lomakeskus
Maastohiihto, laskettelu, hiihtokoulu,
Lähellä olevat palvelut
(1.0 mailia), Pesula (2.0 mailia) Tilat (2.0 mailia), Ravintola (2.0 mailia), Snack-baari (2.0 mailia), Puhelin (lähistöllä)
Lentokenttä
Rovaniemi - (77 mailia - 123 km)
Tarkista sisään / ulos
Lauantai

Nauti kotikokemuksesta kotona Honka Holiday Cottages Pyha

Kun ostat aikaosuuksia kiinteistöissä kuten Honka Holiday Cottages Pyha, taataan vuosittain päästä pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoa, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Honka Holiday Cottages Pyha ennen kuin ostat

Haluamme tietysti, että olet aivan iloinen uudesta lomastasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin investoinnit Honka Holiday Cottages Pyhän kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen, mitä investoit. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan, joka sopii tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Honka Holiday Cottages Pyha

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Honka Holiday Cottages Pyha -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiolla kanavien yläpuolella sekä online-mainonnalla pyrittäessä myymään osa-aikaista käyttöoikeutta Honka Holiday Cottages Pyhan kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Honka Holiday Cottages Pyha voi olla turvassa tietäen, että ne ovat turvallisissa käsiin talletettuihin varoihin FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.