Kuva Honka Holiday Cottages Tahko
Kuva Honka Holiday Cottages Tahko
Kuva Honka Holiday Cottages Tahko
Kuva Honka Holiday Cottages Tahko
Kuva Honka Holiday Cottages Tahko

Osoite: Honkatie, Nilsia
Tahkovouri, FINLAND
Lisätietoja: 01787 881111

Kiinnostaako vuokra-asunto Honka Holiday Cottages Tahko? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Honka Lomamökit Tahko kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Honka Holiday Mökit Tahko Palvelut

Yksikkötyöt
(Kaikki yksiköt), takka - yksikkö (kaikki yksiköt), keittiö (kaikki yksiköt, osittainen / täysi), mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), sauna (kaikki yksiköt)
Lomakeskus
Ranta, veneily, maastohiihto, kalastus, järvi,
Lähellä olevat palvelut
(2.0 mailia), Golf (2.0 mailia), Päivittäistavarakaupat (8.0 mailia), Kampaamo (2.0 mailia), Ratsastus (2.0 mailia), Pesula (8.0 mailia), Laskettelu (2.0 mailia) (8.0 mailia), ravintola (2.0 mailia), ostoskeskus (8.0 mailia), hiihtokoulu (8.0 mailia), snackbaari (2.0 mailia) , Kylpylä (8.0 mailia), Puhelin (lähistöllä), Tennis (2.0 mailia), Vesihiihto (2.0 mailia),
Lentokenttä
Kuopio - (31 mailia - 49 km)
Tarkista sisään / ulos
Perjantai, maanantai

Nauti Honka Holiday Cottages Tahkon kotikokemuksesta

Kun ostat osa-aikaista kiinteistöä kuten Honka Holiday Cottages Tahko, taataan vuosittain päästäksesi pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoiselta, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Honka Lomamökit Tahko ennen kuin ostat

Haluamme tietysti, että olet täysin iloinen uudesta lomastasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin investointeja Honka Holiday Cottages Tahkon kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan, joka sopii tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Honka Holiday Cottages Tahko

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Honka Holiday Cottages Tahkon kiinteistön myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeviewin ja satelliittitelevision yläkanavilla sekä verkkomainonnalla, jolla myydään osa-aikaista käyttöoikeutta Honka Holiday Cottages Tahkon kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Honka Holiday Cottages Tahkoa voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisissa käsiin talletettuihin varoihin FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.