Kuva yrityksestä Hope Barton Barns
Kuva yrityksestä Hope Barton Barns
Kuva yrityksestä Hope Barton Barns
Kuva yrityksestä Hope Barton Barns
Kuva yrityksestä Hope Barton Barns

Osoite: Hope Cove, Kingsbridge, Etelä-Devon, TQ7 3HT, Englanti
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.hopebarton.co.uk

Oletko kiinnostunut Hope Barton Barns -laitteiden myynnistä ja vuokraamisesta? Soita myyntitiimillemme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Tarjoaa hyvin suunniteltuja itsepalveluperiaatteita osa-aikaisen huoneistossa majoituksessa on XNUMX–XNUMX makuuhuonetta, joissa voi majoittua jopa kymmenen henkilöä. Tyylikkäästi muunnettu varhaisen perinteinen viktoriaaninen maalaistalo, Barton House, on muutettu (osana Barton Barnsia) neljänä ylellisenä itsepalveluhuoneistona. Maaseudun päärakennuksen vieressä on seitsemäntoista kivilatoa, jotka on asetettu kahteen pihaan. Ladojen alkuperäiset ominaisuudet on säilytetty perinteiden, laadun ja ilmapiirin säilyttämiseksi.

Toivottavasti Barton Barns Pitää idyllisen Etelä-Devonin maaseudulla ja maatilalla. Ylellinen ja mukava majoitus on sisustettu pyökki- ja tammityylihuonekaluilla, joissa on perinteiset kankaat ja tyylit sekä paljaat palkit. Niissä on kaikki modernit mukavuudet, kuten digi-tv, radio, mikroaaltouuni ja astianpesukone sekä kaikki pyyhkeet ja liinavaatteet. Lisävieraat voivat majoittua kummankin mökin kahden hengen vuodesohvalla, tarvittaessa on saatavilla lisävuoteita. Nuoremmilla lapsilla on pääsy portaiden portteihin, vauvansänkyihin ja syöttötuoleihin. Kaikki majoitukset ovat lemmikkiystävällisiä. Hope Barton Barns on lähellä Totnesia, Salcombea, Kingsbridgeä ja Dartmouthia.

Hope Barton Barns Tilat

Yksikkötyöt
Kokolattiamatto (kaikki yksiköt), Astianpesukone (kaikki yksiköt), Keittiö (kaikki yksiköt, minikeittiö / täysi), Pesula (kaikki yksiköt), Mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), Puhelin (kaikki yksiköt), Pesukone / kuivuri (kaikki yksiköt), \ t
Lomakeskus
Kuntosali, Kalastus, Pelihuone, Pysäköintipalvelu, Järvi, Leikkikenttä, Sauna, Uima-allas (sisä), Tennis,
Lähellä olevat palvelut
Ranta (lähistöllä), Veneily (3.0 mailia), Ruokakauppa (3.0 mailia), Ratsastus (2.0 mailia), Sairaanhoitopalvelut (5.0 mailia), Sukellus (4.0 mailia), Squash (3.0 miles) , Vesihiihto (4.0 mailia), surffaus (3.0 mailia),
Lentokenttä
Lontoon Heathrow - (47 mailia - 75 km)
Tarkista sisään / ulos
Perjantai

Ostaminen Hope Barton Barnsin aikaosuudet

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Rent Hope Barton Barns ennen ostamista

Tietenkin haluamme, että olette täysin iloisia uudesta loma-asunnostasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin investoinnin Hope Barton Barnsin kanssa, miksi et yritä vuokrata ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen, mitä investoit. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosakkeen tai yksinkertaisesti vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohteen tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Hope Barton Barnsissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Hope Barton Barns -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeviewilla ja satelliittitelevisiolla huippukanavilla sekä online-mainonnassa pyrkimyksissä myydä aikaosuuksia Hope Barton Barnsilla.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Käyttämällä Hope Barton Barns -tuotteita voi olla turvallista tietää, että ne ovat turvallisissa käsissä rahoilla, jotka on talletettu luottotilille, jota hallinnoi FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.