Kuva yrityksestä Hortobagy Club Hotel
Kuva yrityksestä Hortobagy Club Hotel
Kuva yrityksestä Hortobagy Club Hotel
Kuva yrityksestä Hortobagy Club Hotel
Kuva yrityksestä Hortobagy Club Hotel

Osoite: Czinege J. Utca 1, Hortobagy-Mata, UNKARI
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.epona.hu

Kiinnostaako Hortobagy Club -hotellin myytävät ja vuokrattavat kiinteistöt? Soita myyntitiimiimme nyt numeroon 0800 071 4674 tai +44 (0)1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Hortobagy Club Hotel kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Hortobagy Club -hotellin palvelut

Yksikkötyöt
Matto (joissakin yksiköissä), Keittiö (Jotkut yksiköt, Ei mitään / Osittainen), Puhelin (kaikki yksiköt)
Lomakeskus
Lasten allas (sisä), Kokoustilat, Kuntoiluvälineet, Pelihuone, Ratsastus, Leikkikenttäalue, Ravintola, Sauna, Snackbaari, Uima-allas (sisä), Tennis,
Lähellä olevat palvelut
Kasino (19.0 mailia), kalastus (6.0 mailia), ruokakauppa (lähellä), järvi (19.0 mailia), terveyspalvelut (lähellä), ostosalue (19.0 mailia), kylpylä (16.0 mailia),
Lentokenttä
Budapest Ferihegy - (118 mailia - 189 km)
Tarkista sisään / ulos
Lauantai

Nauti kodinomaisesta kokemuksesta Hortobagy Club -hotellissa

Kun ostat aikaosuuden kiinteistöistä, kuten Hortobagy Club -hotellista, sinulle taataan vuosittainen pääsy. Siitä tulee nopeasti kotisi kotoa käsin ja tarjoaa ainutlaatuisen, rauhallisen tauon jokapäiväisestä elämästäsi.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Hortobagy Club Hotel ennen ostamista

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin iloinen uudesta loma-asunnostasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Hortobagy Club -hotelliin, miksi et yrittäisi vuokrata ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen, mihin sijoitat. Vuokrauksen jälkeen voit ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät tarpeisiisi sopivan lomakeskuksen.

Myynti ja jälleenmyynti Hortobagy Club Hotelissa

Travel & Leisure Group on myös erikoistunut aikaosuuksien myyntiin ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Hortobagy Club Hotel -kiinteistön myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio parhailla kanavilla sekä verkkomainonta pyrkimyksissä myydä aikaosuuksia Hortobagy Club -hotellin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Hortobagy Club -hotellin käyttäminen voi olla turvallista tietäen, että he ovat turvallisissa käsissä rahojen kanssa, jotka on talletettu rahaston hallinnoimalle tilille. FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.