Kuva yrityksestä Hotel Andorra Tenerife
Kuva yrityksestä Hotel Andorra Tenerife
Kuva yrityksestä Hotel Andorra Tenerife
Kuva yrityksestä Hotel Andorra Tenerife
Kuva yrityksestä Hotel Andorra Tenerife

Osoite: Av. Antonio Dominguez, 10, 38660, Arona, Santa Cruz de Tenerife, Espanja
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.hotelandorratenerife.com/en

Kiinnostaako Hotel Andorra Teneriffan myytävät ja vuokrattavat kiinteistöt? Soita myyntitiimiimme nyt numeroon 0800 071 4674 tai +44 (0)1787 881111.


Espanjan Kanariansaaret laulavat ja kohoavat runsaiden maisemien ja kulttuurin kera. Tee seuraavaa lomaasi varten helppoa kokea tämä vaikuttava monimuotoisuus ja valitse a osa-aikaisen omistus Hotel Andorra Teneriffa. Matkailu ja vapaa-aika Timeshare-välittäjät sanovat iloisesti, että tarvitset vain jalkojasi tutustuaksesi alueen värikkäisiin nähtävyyksiin ja ääniin. Alle kymmenen minuutin kävelymatkan päässä on Playa de las Vistasin rannan kaunis valtameri. Vielä lähempänä on lukuisia ravintoloita, elokuvateattereita ja esityksiä sekä ostos- ja urheilukeskuksia, jotka tarjoavat loputtomasti hetkiä vapaa-aikaan ja viihteeseesi.

Samaan aikaan Hotel Andorra Teneriffan majoitus sopii erinomaisen sijainnin mukavuuksiin. Studiot sekä yhden ja kahden makuuhuoneen huoneistot ovat suuria ja täysin varustettuja. Kaikille huoneille yhteisiä mukavuuksia ovat suuri taulu-tv satelliittikanavilla, avokeittiö, kylpyhuone hiustenkuivaajalla, kalustettu parveke ja Wi-Fi. Superior-huoneistoissa on lisäksi ilmastointi, olohuone ja täysin varustettu keittiö. Muita hotellin mukavuuksia ovat puutarhat ja makean veden uima-altaat, joissa on matala alue lapsille ja allasbaari ulkoilmaruokailua varten, sekä kutsuva ravintola ja snackbaari.

Hotel Andorra Teneriffan palvelut

Yksikkötyöt
Ilmastointi (vain Superior-huoneistoissa),
Lomakeskus
Ympärivuorokautinen vastaanotto, monikielinen henkilökunta (espanja, ranska, englanti, saksa), herätyspalvelu, hissit, matkatavarasäilytys, rampit ja liikuntarajoitteisille vieraille pääsy, autonvuokraus, polkupyöränvuokraus, pesula- ja kuivapesupalvelu, valuutta vaihto, matkailuneuvonta, baarikahvila, 24 uima-allasta, allasbaari
Lähellä olevat palvelut

Lentokenttä
Teneriffan eteläinen lentoasema
Tarkista sisään / ulos
13:00

Ostetaan Hotel Andorra Teneriffa aikaosuus

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Hotel Andorra Tenerife ennen ostamista

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin iloinen uudesta loma-asunnostasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Hotel Andorra Tenerifeen, miksi et yrittäisi vuokrata ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen, mihin sijoitat. Vuokrauksen jälkeen voit ostaa aikaosuuden tai yksinkertaisesti vuokrata toisen, kunnes löydät tarpeisiisi sopivan lomakeskuksen.

Myynti ja jälleenmyynti Hotel Andorra Teneriffalla

Travel & Leisure Group on myös erikoistunut aikaosuuksien myyntiin ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Hotel Andorra Tenerife -kiinteistön myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio parhailla kanavilla sekä online-mainonta pyrittäessä myymään aikaosuuksia Hotel Andorra Teneriffan kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Hotel Andorra Teneriffa voi olla turvassa tietäen, että he ovat turvallisissa käsissä rahojen kanssa, jotka on talletettu rahaston hallinnoimalle tilille. FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.