Kuva yrityksestä Hotel Apartamento Balaia Plaza
Kuva yrityksestä Hotel Apartamento Balaia Plaza
Kuva yrityksestä Hotel Apartamento Balaia Plaza
Kuva yrityksestä Hotel Apartamento Balaia Plaza
Kuva yrityksestä Hotel Apartamento Balaia Plaza

Lisätietoja: 01787 881111

Kiinnostaako Hotel Apartamento Balaia Plazan myytävät ja vuokrattavat kiinteistöt? Soita myyntitiimiimme nyt numeroon 0800 071 4674 tai +44 (0)1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Hotelli Apartamento Balaia Plaza kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Hotelli Apartamento Balaia Plaza Palvelut

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), Keittiö (kaikki yksiköt, täysi), Mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), Puhelin (kaikki yksiköt),
Lomakeskus
Autovuokraamo, Lastenhoito, Lastenallas, Kuntoiluvälineet, Ruokakauppa, Kuntokeskus, Hissi, Live-viihdettä, leikkikenttäalue, Sauna, Snackbaari, Uima-allas (sisä/ulko), Tennis,
Lähellä olevat palvelut
Ranta (lähellä), kasino (9.0 mailia), kalastus (1.0 mailia), golf (9.0 mailia), ratsastus (3.0 mailia), terveyspalvelut (1.0 mailia), ravintola (lähellä), laitesukellus (1.0 mailia), ostosmahdollisuudet Alue (1.0 mailia), vesihiihto (1.0 mailia), purjelautailu (1.0 mailia),
Lentokenttä
Faro - (29 mailia - 46 km)
Tarkista sisään / ulos
Sunnuntai

Nauti kodinomaisesta kokemuksesta Hotel Apartamento Balaia Plazassa

Kun ostat aikaosuuden kiinteistöistä, kuten Hotel Apartamento Balaia Plazasta, saat vuosittaisen pakomatkan. Siitä tulee nopeasti kotisi kotoa käsin ja tarjoaa ainutlaatuisen, rauhallisen tauon jokapäiväisestä elämästäsi.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Hotel Apartamento Balaia Plaza ennen ostamista

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin iloinen uudesta loma-asunnostasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Hotel Apartamento Balaia Plazaan, miksi et yrittäisi ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen, mihin sijoitat. Vuokrauksen jälkeen voit ostaa aikaosuuden tai yksinkertaisesti vuokrata toisen, kunnes löydät tarpeisiisi sopivan lomakeskuksen.

Myynti ja jälleenmyynti Hotel Apartamento Balaia Plazassa

Travel & Leisure Group on myös erikoistunut aikaosuuksien myyntiin ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Hotel Apartamento Balaia Plaza -kiinteistön myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio parhailla kanavilla sekä online-mainonta pyrkiessä myymään aikaosuuksia Hotel Apartamento Balaia Plazan kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Hotel Apartamento Balaia Plazan käyttäminen voi olla turvassa tietäen, että he ovat turvallisissa käsissä rahojen kanssa, jotka on talletettu luottotilille, jota hallinnoi FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.