Hotelli Atlante Plaza
Hotelli Atlante Plaza
Hotelli Atlante Plaza
Hotelli Atlante Plaza
Hotelli Atlante Plaza

Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.atlante.com.br

Kiinnostaako vuokra-asuntoja ja vuokrataan Hotel Atlante Plaza? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Hotelli Atlante Plaza kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Hotel Atlante Plaza Palvelut

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), Matto (kaikki yksiköt), Puhelin (kaikki yksiköt),
Lomakeskus
Autovuokraamo, Ranta, Lastenallas, Kokoustilat, Pelihuone, Päivittäistavarakauppa, Pesula, Hissi, Ravintola, Snackbaari, Uima-allas,
Lähellä olevat palvelut
Veneily (6.0 mailia), Live-viihde (Läheiset), Lääkäripalvelut (lähistöllä), Sukellus (6.0 mailia), Vesihiihto (6.0 mailia)
Lentokenttä
Recife International - (2 mailia - 3 km)
Tarkista sisään / ulos
Lauantai

Nauti kodikokemuksesta kotiin Hotel Atlante Plaza -hotellissa

Kun ostat aikaosuuksia kiinteistöissä, kuten Hotel Atlante Plaza, taataan vuosittain päästä pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoa tarjoamalla ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokrat Hotel Atlante Plaza ennen kuin ostat

Haluamme tietysti, että olet aivan iloinen uudesta lomastasi. Joten ennen kuin teet pitkällä aikavälillä investoinnin Hotel Atlante Plaza, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen, mitä investoit. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan, joka sopii tarpeisiisi.

Myydään ja jälleenmyynti Hotel Atlante Plazan alueella

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Hotel Atlante Plazan omaisuuden myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio-kanavilla sekä online-mainontaa, jonka tarkoituksena on myydä aikaosuuksia Hotel Atlante Plazan kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Hotel Atlante Plaza voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisissa käsiin talletettuihin rahasuorituksiin FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.