Kuva Hotelli Casa da Montanha
Kuva Hotelli Casa da Montanha
Kuva Hotelli Casa da Montanha
Kuva Hotelli Casa da Montanha
Kuva Hotelli Casa da Montanha

Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.hotelcasadamontanha.com.br

Kiinnostaako vuokra-asuntoja ja vuokrataan Hotel Casa da Montanha? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Hotelli Casa da Montanha kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Hotel Casa da Montanha Tilat

Yksikkötyöt
Matto (kaikki yksiköt), puhelin (kaikki yksiköt),
Lomakeskus
Autovuokraamo, Kokoustilat, Takka, Pesula, Hissi, Ravintola, Sauna, Snackbaari, Uima-allas,
Lähellä olevat palvelut
Golf (2.0 mailia), Kampaaja (Läheiset), Live-viihde (Läheiset), Lääketieteellinen laitteisto (lähistöllä), Ostoskeskus (lähietäisyydellä)
Lentokenttä
Porto Alegre International - (75 mailia - 120 km)
Tarkista sisään / ulos
Sunnuntai

Nauti Casa da Montanhan kodikokemuksesta

Kun ostat osa-aikaista kiinteistöä kuten Hotel Casa da Montanha, sinulle taataan vuosittain päästä pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoa tarjoamalla ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokrat Hotel Casa da Montanha ennen kuin ostat

Haluamme tietysti, että olet aivan iloinen uudesta lomastasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin investoinnin Hotel Casa da Montanaan, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen, mitä investoit. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan, joka sopii tarpeisiisi.

Myynnin ja jälleenmyynnin Hotel Casa da Montanhassa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Hotel Casa da Montanhan kiinteistön myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio-kanavilla sekä verkkomainontaa myytäessä aikaosuuksia Hotel Casa da Montanhan kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Hotel Casa da Montanhaa voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisissa käsiin talletettuihin varoihin FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.