Kuva Hotel Decameron Cartagena
Kuva Hotel Decameron Cartagena
Kuva Hotel Decameron Cartagena
Kuva Hotel Decameron Cartagena
Kuva Hotel Decameron Cartagena

Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.decameron.com

Kiinnostaako vuokra-asuntoja ja vuokrata Hotel Decameron Cartagena? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Hotel Decameron Cartagena kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Hotel Decameron Cartagena Tilat

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), puhelin (kaikki yksiköt),
Lomakeskus
Uima-allas, Veneily (varuste), Lasten allas, Kokouspalvelut, Pesula (varuste), Hissi,
Lähellä olevat palvelut
All Inclusive Resort, Autovuokraamo (Läheiset), Kalastus (lähistöllä), Ruokakauppa (lähistöllä), Ostoskeskus (lähellä), Tennis (lähietäisyydellä), Vesihiihto (lähietäisyydessä),, *Pakollinen all-inclusive-maksu vaaditaan, ja lomakeskuksesta ja kaudesta riippuen voi kattaa ateriat, juomat, matkat, kuljetukset, lomakeskukset, lomakohteet, palvelut ja tilat.
Lentokenttä
Cartagena International - (3 mailia - 4 km)
Tarkista sisään / ulos
Sunnuntai

Nauti kodikokemuksesta kotiin Hotel Decameron Cartagenassa

Kun ostat osa-aikaista kiinteistöä kuten Hotel Decameron Cartagena, taataan vuosittain päästäksesi pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoiselta, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokrat Hotel Decameron Cartagena ennen kuin ostat

Haluamme tietysti, että olet aivan iloinen uudesta lomastasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Hotel Decameron Cartagenan kanssa miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan, joka sopii tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Hotel Decameron Cartagenassa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Hotel Decameron Cartagenan kiinteistöjen myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio-kanavilla sekä verkkomainontaa pyrittäessä myymään aikaosuuksia Hotel Decameron Cartagenan kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Hotel Decameron Cartagenaa voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisissa käsiin talletettuihin varoihin FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.