Kuva Hotel del Sur
Kuva Hotel del Sur
Kuva Hotel del Sur
Kuva Hotel del Sur
Kuva Hotel del Sur

Osoite: Del centro de P rez Zeled n 6 km al sur, sobre Carretera Interamericana, CARRETERA INTERAMERICANA, San Isidro del General, Costa Rica
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.hoteldelsur.net

Kiinnostaako vuokra-asuntoja ja vuokrataan Hotel del Sur? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Hotel del Sur kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Hotel del Sur Tilat

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), puhelin (kaikki yksiköt),
Lomakeskus
Kasino, lastenallas, konferenssitilat, pelihuone, liikuntaesteisille, pesula, elävää viihdettä, leikkipaikka, ravintola, snackbaari, uima-allas, tennis,
Lähellä olevat palvelut
(22.0 mailia), sukellusta (16.0 mailia), ostoskeskus (16.0 mailia), vesihiihto (3.0 mailia) ), Wind Surfing (22.0 mailia),
Lentokenttä
Juan Santamarina International - (80 mailia - 128 km)
Tarkista sisään / ulos
Sunnuntai

Nauti kodikokemuksesta kotiin Hotel del Surissa

Kun ostat osa-aikaista kiinteistöä, kuten Hotel del Sur, olet taattu vuosittain päästä pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoa, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Hotel del Sur ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Hotel del Surin kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan, joka sopii tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Hotel del Surissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Hotel del Sur -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio-kanavilla sekä online-mainontaa, jolla pyritään myymään aikaosuuksia Hotel del Surin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Hotel del Suria voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisissa käsiin talletettuihin rahasuorituksiin FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.