Kuva yrityksestä Hotel Dreams Puerto Vallarta Resort and Spa
Kuva yrityksestä Hotel Dreams Puerto Vallarta Resort and Spa
Kuva yrityksestä Hotel Dreams Puerto Vallarta Resort and Spa
Kuva yrityksestä Hotel Dreams Puerto Vallarta Resort and Spa
Kuva yrityksestä Hotel Dreams Puerto Vallarta Resort and Spa

Lisätietoja: 01787 881111

Oletko kiinnostunut Hotel Dreams Puerto Vallarta Resort and Spa -hotellin myynnistä ja vuokrauksesta? Soita myyntitiimillemme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Hotelli Dreams Puerto Vallarta Resort and Spa kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Hotel Dreams Puerto Vallarta Resort & Spa -palvelut

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), puhelin (kaikki yksiköt),
Lomakeskus
Autonvuokraus (käytettävissä olevat laitteet), Ranta, Veneily (käytettävissä olevat laitteet), Lastenhoito (käytettävissä olevat laitteet), Lastenallas, Konferenssitilat, Harjoituslaitteet, Kalastus (käytettävissä olevat laitteet), Kampaaja (saatavilla olevat laitteet), Pysäköintipalvelu, Pesula (Varustus) saatavilla), Hissi, Live-viihde, Terveydenhoitopalvelut, Leikkikenttä, Ravintola, Sauna, Sukeltaminen (käytettävissä olevat laitteet), Ostosalue, Snackbaari, Spa (saatavilla olevat laitteet), Uima-allas, Tennis (saatavilla olevat laitteet), Vesihiihto (Käytettävissä olevat laitteet), poreallas / poreallas, surffaus (käytettävissä olevat laitteet),
Lähellä olevat palvelut
All Inclusive Resort, Golf (10.0 mailia),, *Pakollinen all-inclusive-maksu vaaditaan, ja lomakeskuksesta ja kaudesta riippuen voi kattaa ateriat, juomat, matkat, kuljetukset, lomakeskukset, lomakohteet, palvelut ja tilat.
Lentokenttä
Puerto Vallarta International - (9 mailia - 14 km)
Tarkista sisään / ulos
Perjantai, lauantai, sunnuntai

Hotel Dreams Puerto Vallarta Resort & Spa -hotellissa voit nauttia kodin kokemuksesta

Kun ostat aikaosuuksia Hotel Dreams Puerto Vallarta Resort & Spa -hotellissa, olet taattu vuosittain. Siitä tulee nopeasti koti, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon jokapäiväisestä elämästäsi.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokra Hotel Dreams Puerto Vallarta Resort ja Spa ennen ostamista

Tietenkin haluamme, että olette täysin iloisia uudesta loma-asunnostasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin investointeja Hotel Dreams Puerto Vallarta Resort and Spa -hotellissa, miksi et kokeile vuokrata ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen, mitä investoit. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosakkeen tai yksinkertaisesti vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohteen tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti hotellissa Hotel Dreams Puerto Vallarta Resort and Spa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Hotel Dreams Puerto Vallarta Resort and Spa -omaisuuden myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview ja satelliittitelevisio huippukanavilla sekä online-mainonta pyrkimyksissä myydä aikaosuuksia Hotel Dreams Puerto Vallarta Resort and Spa -hotellissa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Hotel Dreamsin käyttäminen Puerto Vallarta Resort & Spa voi olla turvallista tietäen, että ne ovat turvallisissa käsissä rahoilla, jotka on talletettu luottotilille, jota hallinnoi FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.