Valokuva: Hotel Esplanade
Valokuva: Hotel Esplanade
Valokuva: Hotel Esplanade
Valokuva: Hotel Esplanade
Valokuva: Hotel Esplanade

Osoite: A-4810 Gmunden, Kursaalgasse 5, Itävalta
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.esplanade.at

Haluatko myydä ja vuokrata kiinteistöjä Hotel Esplanadessa? Soita myyntitiimillemme nyt numeroilla 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Anna silmäsi lakaista rauhallisesti kaikista järven rannan näkökulmista. Teet monia suuria löytöjä: alueen luonnonkaunis kauneus, kristallinkirkas Traunsee-järvi ja mahtavat vuoret, upeat linnat, perinteinen veneretki Traunsee-alueella ja Gmundenin vanha kaupunki, jossa on eteläinen tunnelma. Ne kaikki edistävät hyvin erityistä tunnelmaa ja antavat käsityksen perinteisen Salzkammergutin vuosisatojen historiasta. Nauti tästä erityisestä tunnelmasta, joka tekee lomastasi monipuolisen, tekee yrityksesi kokouksesta onnistuneen ja molemmat täysin rento.

Hotel Esplanadella on keskeinen sijainti: aivan Traun-järven rannalla ja vielä keskellä lumoavaa Gmundenin keraamista kaupunkia. Panoraamaterassilla sijaitsevasta panoraamaravintolasta pääsee suoraan esplanaadista panoraamahissillä.

Aamuisin päivä alkaa runsaalla buffetaamiaisella. Lounaaksi tai illalliseksi voit hemmotella itseäsi alueellisista herkuista panoraamaravintolassa - hyvällä säällä, erityisesti terassilla, josta on henkeäsalpaavat panoraamanäkymät. Eri ravintoloita, kahviloita ja trendikkäitä baareja, jotka sijaitsevat välittömässä läheisyydessä, tekevät vierailustasi miellyttävän ja monipuolisen.

Anna silmäsi vaeltaa järven yli kaikista hotellin näkökulmista. Voit tehdä monia suuria löytöjä: alueen luonnonkaunis kauneus, kristallinkirkas Traunsee-järvi ja upeat vuoret, upeat linnat ja Gmundenin vanha kaupunki, jossa on eteläinen tunnelma ja perinteinen Traunsee-risteily. Ne kaikki edistävät hyvin erityistä tunnelmaa ja antavat käsityksen perinteisen Salzkammergutin vuosisatojen historiasta. Nauti upeista näkymistä, jotka tekevät lomastasi monipuolisen, tekevät yrityksesi kokouksesta onnistuneen ja molemmat täysin rentoiksi.

Ostamalla Hotel Esplanaden aikaosuuksia

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokrata Hotel Esplanade ennen ostamista

Tietenkin haluamme, että olette täysin iloisia uudesta loma-asunnostasi. Ennen kuin teet pitkän aikavälin investoinnin Hotel Esplanaden kanssa, miksi et yritä vuokrata ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen, mitä investoit. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosakkeen tai yksinkertaisesti vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohteen tarpeisiisi.

Hotel Esplanaden myynti ja jälleenmyynti

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Hotel Esplanade -omaisuuden myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview ja satelliittitelevisio huippukanavilla sekä online-mainonta pyrkimyksissä myydä aikaosakkeita Hotel Esplanadella.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Hotel Esplanaden käyttäminen voi olla turvallista tietäen, että ne ovat turvallisissa käsissä rahoilla, jotka talletetaan luottotilille, jota hallinnoi FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.