Hotelli Goldried / Goldried Park
Hotelli Goldried / Goldried Park
Hotelli Goldried / Goldried Park
Hotelli Goldried / Goldried Park
Hotelli Goldried / Goldried Park

Osoite: Goldried Strasse 15, Matrei IO, ITÄVALTA
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.goldried.se

Kiinnostaako vuokra-asuntoja ja vuokrata Hotel Goldried / Goldried Park? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Hotelli Goldried / Goldried Park kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Hotelli Goldried / Goldried Park Palvelut

Yksikkötyöt
(Kaikki yksiköt), Takka - yksikkö (joissakin yksiköissä), Keittiö (kaikki yksiköt, osittainen / täysi), sauna (kaikki yksiköt), puhelin (kaikki yksiköt), pesukone / kuivausrumpu (joissakin yksiköissä)
Lomakeskus
Lastenallas, Kokouspalvelut, Laskettelu, Pelihuone, Päivittäistavarakauppa, Pesula, Hissi, Livenviihde, Leikkikenttä, Ravintola, Hiihtokoulu, Snackbaari, Uima-allas,
Lähellä olevat palvelut
Autovuokraamo (19.0 mailia), Casino (62.0 mailia), Murtomaahiihto (Läheiset), Harjoitusvälineet (Läheiset), Kalastus (3.0 mailia), Golf (16.0 mailia), Kampaaja (Läheiset) Sukellus (19.0 mailia), Ostoskeskus (37.0 mailia), Squash (19.0 mailia), Tennis (Läheiset), Vesihiihto (19.0 mailia), Järvi (37.0 mailia) Poreallas (lähellä), Surffaus (37.0 mailia),
Lentokenttä
Salzburg - (99 mailia - 159 km)
Tarkista sisään / ulos
Lauantai

Nauti kotoa kotikokemuksesta Hotel Goldried / Goldried Parkissa

Kun ostat osa-aikaista kiinteistöä kuten Hotel Goldried / Goldried Park, sinulle taataan vuosittain päästä pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoa, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokrat Hotel Goldried / Goldried Park ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkäaikaisen sijoituksen Hotel Goldried / Goldried Parkin kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Hotel Goldried / Goldried Parkissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Hotel Goldried / Goldried Park -omaisuuden myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio-kanavilla sekä verkkomainontaa myytäessä aikaosuuksia Hotel Goldriedin / Goldried Parkin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Hotel Goldried / Goldried Park -hotellin käyttö voi olla turvallista tietäen, että ne ovat turvallisessa kädessä rahat, jotka on talletettu FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.