Kuva Hotel Gramimar Suites
Kuva Hotel Gramimar Suites
Kuva Hotel Gramimar Suites
Kuva Hotel Gramimar Suites
Kuva Hotel Gramimar Suites

Osoite: Sektori Playa Norte, Las Tunitas
Chichiriviche, FALC, 2051, VENEZUELA
Lisätietoja: 01787 881111

Kiinnostaako vuokra-asuntoja ja vuokrataan Hotel Gramimar Suites? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Hotelli Gramimar Suites kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Hotel Gramimar Suites Palvelut

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), Keittiö (Jotkut yksiköt, Ei mitään / Osittainen), Puhelin (kaikki yksiköt)
Lomakeskus
Lastenhoitaja, lastenallas, konferenssitilat, pelihuone, ruokakauppa, pesula, lääketieteelliset laitteet, leikkikenttä, ravintola, ostoskeskus, snackbaari, uima-allas, poreallas,
Lähellä olevat palvelut
(1.0 mailia), Veneily (1.0 mailia), Veneily (28.0 mailia), Veneily (1.0 mailia), Kasino (1.0 mailia), Kalastus (1.0 mailia) ,
Lentokenttä
Valencia International - (75 mailia - 120 km)
Tarkista sisään / ulos
Perjantai lauantai

Nauti kodikasta kokemuksesta Hotel Gramimar Suitesissa

Kun ostat aikaosuuden kiinteistöissä, kuten Hotel Gramimar Suites, taataan vuosittain päästäksesi pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoa, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Rentouta Hotel Gramimar Suites ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Hotel Gramimar Suitesin kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Hotel Gramimar Suitesissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Hotel Gramimar Suites -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiokanavilla sekä verkkomainonnalla pyrkimyksiin myydä osa-aikaista käyttöoikeutta Hotel Gramimar Suitesin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Hotel Gramimar Suites voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisessa kädessä rahat talletetaan luottamustilin hallinnoima FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.