Kuva Hotelli Green Castle
Kuva Hotelli Green Castle
Kuva Hotelli Green Castle
Kuva Hotelli Green Castle
Kuva Hotelli Green Castle

Osoite: Mall Road, Mussoorie, 248 179, INTIA
Lisätietoja: 01787 881111

Kiinnostaako vuokra-asuntoja ja vuokrataan Hotel Green Castle? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Hotelli Green Castle kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Hotel Green Castle Palvelut

Yksikkötyöt
Matto (kaikki yksiköt), Mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), Puhelin (kaikki yksiköt),
Lomakeskus
Lastenhoitaja, konferenssitilat, kuntosali, pelihuone, kuntokeskus, pesula, elävää viihdettä, leikkipaikka, ravintola, sauna, snackbaari, kylpylä,
Lähellä olevat palvelut
Lääketieteelliset laitteet (Läheiset),
Lentokenttä
- (186 mailia - 299 km)
Tarkista sisään / ulos
Lauantai

Nauti kodikokemuksesta kotiin Hotel Green Castleissa

Kun ostat aikaosuuksia kiinteistöissä, kuten Hotel Green Castle, taataan vuosittain päästä pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoa, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokrat Hotel Green Castle ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Hotel Green Castlein kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Hotel Green Castleissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Hotel Green Castle -omaisuuden myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio-kanavilla sekä verkkomainontaa pyrittäessä myymään aikaosuuksia Hotel Green Castlein kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Hotel Green Castle voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisessa kädessä rahat talletetaan luottamus huomioon hallinnassa FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.