Kuva yrityksestä Hotel Sofitel Legend Santa Clara / Bovedas de Santa Clara
Kuva yrityksestä Hotel Sofitel Legend Santa Clara / Bovedas de Santa Clara
Kuva yrityksestä Hotel Sofitel Legend Santa Clara / Bovedas de Santa Clara
Kuva yrityksestä Hotel Sofitel Legend Santa Clara / Bovedas de Santa Clara
Kuva yrityksestä Hotel Sofitel Legend Santa Clara / Bovedas de Santa Clara

Osoite: Hotelli Santa Clara Calle del Tomo 39-29, Barrio San Diego, Cartagena, Bolivar, Kolumbia
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.hotelsantaclara.com

Haluatko myydä ja vuokrata kiinteistöjä hotellissa Sofitel Legend Santa Clara / Bovedas de Santa Clara? Soita myyntitiimillemme nyt numeroon 0800 071 4674 tai +44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Hotelli Sofitel Legend Santa Clara / Bovedas de Santa Clara kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Nauti kotona kotokokemuksesta Hotel Sofitel Legend Santa Clarassa / Bovedas de Santa Clarassa

Kun ostat aikaosuuksia kiinteistöissä, kuten Hotel Sofitel Legend Santa Clara / Bovedas de Santa Clara, sinulle taataan vuosittain poistuminen. Siitä tulee nopeasti kotisi kotona, joka tarjoaa ainutlaatuisen, rauhallisen tauon arjestasi.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa hotelli Sofitel Legend Santa Clara / Bovedas de Santa Clara ennen ostamista

Tietysti haluamme, että olet täysin iloinen uudesta lomakodistasi. Joten ennen kuin teet pitkäaikaista sijoitusta Hotel Sofitel Legend Santa Claran / Bovedas de Santa Claran kanssa, miksi et yritä vuokrata ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden käydä lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen mitä sijoitat. Vuokrauksen jälkeen voit ostaa osto-oikeuden tai yksinkertaisesti vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakeskuksen tarpeitasi vastaavaksi.

Myynti ja jälleenmyynti hotellissa Sofitel Legend Santa Clara / Bovedas de Santa Clara

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Hotel Sofitel Legend Santa Clara / Bovedas de Santa Clara -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiolla huippukanavilla sekä verkkomainonnalla pyrkimyksissä myydä aikaosuuksia Hotel Sofitel Legend Santa Claran / Bovedas de Santa Claran kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Hotel Sofitel Legend Santa Claran / Bovedas de Santa Claran käyttäminen voi olla turvallinen tietäen, että he ovat turvallisissa käsissä rahasumman kanssa, joka on talletettu luototilille, jota hallinnoi FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.