Kuva Interlux Vacation Clubista
Kuva Interlux Vacation Clubista
Kuva Interlux Vacation Clubista
Kuva Interlux Vacation Clubista
Kuva Interlux Vacation Clubista

Osoite: Suite D 9 / F Yksi pääkaupunkipaikka Ei 18, Luard Road, Wan Chai, Hongkong
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: http://interluxclub.com/

Napsauta tätä nähdäksesi lisää myytäviä ja vuokrattavia kiinteistöjä Interlux Vacation Clubilla


Jos etsit osa-aikaisen Omistusoikeus, joka antaa sinulle pääsyn kohteiden epätavalliseen leviämiseen, Interlux Vacation Club on loistava valinta. Joka vuosi perheesi voisi matkustaa uuteen ja jännittävään paikkaan viikon tai kaksi. Sinun omistetut online-varausasiamiehet tekevät prosessin yksinkertaiseksi ja ovat siellä koko lomasi aikana ylimääräisiä tarpeita varten.

Ja tietenkin, kun asut täysin varustetuissa huoneistoissa, jotka on varustettu moderneilla mukavuuksilla, sinulla on paljon enemmän vapautta ja tilaa. Yksi vuosi voit valita viihtyisän pakopaikan merkittävillä muilla, ja seuraavana vuonna voit tuoda perheen ja ystävien hauskanpidon. Tämä aikaosuuden tuote vie sinut kuljettajan istuimeen.

Interlux Vacation Club -mallisto ulottuu maapallolle. Suhteessa Onagrupin lomakohteisiin voit ottaa lyhyen matkan Espanjaan ja nauttia Ogisakan puutarhasta, Cala Pi Clubista, Jardines Paraisolista ja paljon muuta. Myös kiinteistöjä Itävallassa, Saksassa, Andorra ja jopa Bulgaria! Kauempaa, löydät todelliset vaihtoehdot, mukaan lukien kiinteistöt Vietnamissa, Azerbaidžanissa, Montenegrossa, Intiassa ja Kiinassa.

Ei ole epäilystäkään siitä, että Interlux Vacation Club tarjoaa joustavan ja yksinkertaisen lähestymistavan loma-omistukseen. Puhua Matkailu ja vapaa-aika aikaosuus välittäjät tänään lisätietoja!

Interlux-lomakeskuksen palvelut

Yksikkötyöt
Vaihtelee
Lomakeskus
Vaihtelee
Lähellä olevat palvelut
Vaihtelee
Lentokenttä
Vaihtelee
Tarkista sisään / ulos
Vaihtelee

Ostaminen Interlux Vacation Clubin aikaosuudella

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Interlux Vacation Club ennen kuin ostat

Haluamme tietysti, että olet aivan iloinen uudesta lomastasi. Joten ennen kuin teet pitkäaikaista investointia Interlux Vacation Clubin kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen, mitä investoit. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan, joka sopii tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Interlux Vacation Clubissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Interlux Vacation Club -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio-kanavilla sekä verkkomainontaa myytäessä aikaosuuksia Interlux Vacation Clubilla.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Interlux Vacation Clubia voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisissa käsiin talletettuihin rahasuorituksiin FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.