Kuva yrityksestä Jolly Harbour Marina & Golf Resort
Kuva yrityksestä Jolly Harbour Marina & Golf Resort
Kuva yrityksestä Jolly Harbour Marina & Golf Resort
Kuva yrityksestä Jolly Harbour Marina & Golf Resort
Kuva yrityksestä Jolly Harbour Marina & Golf Resort

Osoite: Box 121, Jolly Harbour
St. John s, ANTIGUA ja BARBUDA
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.jolly-harbour.com

Kiinnostaako Jolly Harbour Marina & Golf Resort myytäviä ja vuokrattavia kiinteistöjä? Soita myyntitiimillemme nyt numeroon 0800 071 4674 tai +44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Jolly Harbour Marina & Golf Resort kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Jolly Harbour Marina & Golf Resort -palvelut

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), Keittiö (kaikki yksiköt, täysi), Mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), Puhelin (kaikki yksiköt),
Lomakeskus
Autonvuokraus, Ranta, Veneily, Kalastus, Golf (käytettävissä olevat laitteet), Ruokakaupan, Kampaaja, Pesula, Live-viihde, Terveydenhoitopalvelut, Ravintola, Sukeltaminen, Ostosalue, Snackbaari, Squash (käytettävissä olevat laitteet), Uima-allas, Tennis ( Käytettävissä olevat laitteet), vesihiihto, tuulen purjelautailu,
Lähellä olevat palvelut
Kasino (lähistöllä), Ratsastus (6.0 mailia),
Lentokenttä
VC Bird International - (10 mailia - 16 km)
Tarkista sisään / ulos
Sunnuntai

Nauti kotikokemuksesta Jolly Harbour Marina & Golf Resortissa

Kun ostat aikaosakkeita Jolly Harbour Marina & Golf Resortin kaltaisissa kohteissa, olet taattu vuosittain. Siitä tulee nopeasti koti, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon jokapäiväisestä elämästäsi.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokra Jolly Harbour Marina & Golf Resort ennen ostamista

Tietenkin haluamme, että olette täysin iloisia uudesta loma-asunnostasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin investointeja Jolly Harbour Marina & Golf Resortiin, miksi et yritä vuokrata ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen, mitä investoit. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosakkeen tai yksinkertaisesti vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohteen tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Jolly Harbour Marina & Golf Resortissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Jolly Harbour Marina & Golf Resort -omaisuuden myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview ja satelliittitelevisio huippukanavilla sekä online-mainonta pyrkimyksissä myydä aikaosuuksia Jolly Harbour Marina & Golf Resortilla.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Jolly Harbourin käyttäminen Marina & Golf Resort voi olla tietoinen siitä, että he ovat turvallisissa käsissä rahoilla, jotka on talletettu luottotilille, jota hallinnoi FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.