Kuva Kaatskill Mountain Clubista
Kuva Kaatskill Mountain Clubista
Kuva Kaatskill Mountain Clubista
Kuva Kaatskill Mountain Clubista
Kuva Kaatskill Mountain Clubista

Osoite: Reitti 23A, PO Box 295
Hunter, NY, 12442, USA
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.huntermtn.com

Kiinnostaako vuokra-asunto Kaatskill Mountain Club? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Kaatskill Mountain Club kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Kaatskill Mountain Club -tilat

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), matto (kaikki yksiköt), astianpesukone (kaikki yksiköt), takka - yksikkö (kaikki yksiköt), keittiö (kaikki yksiköt, täysi), mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), puhelin (kaikki yksiköt), pesukone / (Jotkut yksiköt),
Lomakeskus
Hiihtokoulu, Uima-allas, Poreallas, Uima-allas ulkotiloissa, Uima-allas sisätiloissa, Uima-allas ulkotiloissa,
Lähellä olevat palvelut
Veneily (20.0 mailia), hiihto (4.0 mailia), golf (3.0 mailia), ruokakauppa (4.0 mailia), kampaaja (4.0 mailia), terveysklubi (lähistöllä), ratsastus (5.0) kilometriä), järvi (6.0 mailia), lääketieteelliset palvelut (1.0 mailia), Racquetball (4.0 miles), ostosalue (3.0 mailia),
Lentokenttä
Albany International - (60 mailia - 96 km)
Tarkista sisään / ulos
Perjantai

Nauti kotikokemuksesta Kaatskill Mountain Clubissa

Kun ostat aikaosakkeita Kaatskill Mountain Clubin kaltaisissa kohteissa, saat taatusti vuosittain. Siitä tulee nopeasti koti, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon jokapäiväisestä elämästäsi.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokrata Kaatskill Mountain Club ennen ostamista

Tietenkin haluamme, että olette täysin iloisia uudesta loma-asunnostasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin investointeja Kaatskill Mountain Clubin kanssa, miksi et yritä vuokrata ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen, mitä investoit. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosakkeen tai yksinkertaisesti vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohteen tarpeisiisi.

Kaatskill Mountain Clubin myynti ja jälleenmyynti

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Kaatskill Mountain Club -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiolla kanavilla sekä verkkomainonnalla pyrittäessä myymään aikaosuutta Kaatskill Mountain Clubin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Kaatskill Mountain Clubin käyttäminen voi olla turvallista tietäen, että ne ovat turvallisissa käsissä rahoilla, jotka on talletettu luottotilille, jota hallinnoi FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.