Kuva Kafr El-Gouna
Kuva Kafr El-Gouna
Kuva Kafr El-Gouna
Kuva Kafr El-Gouna
Kuva Kafr El-Gouna

Osoite: El-Gouna, 22 -mittari North Hurghada
Hurghada
Punainenmeri, EGYPTI
Lisätietoja: 01787 881111

Kiinnostaako kohteiden myynti ja vuokrata Kafr El-Gouna? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Kafr El-Gouna kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Kafr El-Gouna Tilat

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), Keittiö (kaikki yksiköt, osittainen / minikeittiö), puhelin (kaikki yksiköt),
Lomakeskus
Uima-allas, Vesihiihto, Surffaus, Ranta, Kuntosali, Ruokakauppa, Terveysklubi, Pesula, Elävää viihdettä, Leikkikenttä, Ravintola, Sauna,
Lähellä olevat palvelut
Veneily (1.0 mailia), Kalastus (1.0 mailia), Lääketieteelliset tilat (1.0 mailia), Squash (1.0 mailia), Tennis (1.0 mailia)
Lentokenttä
Hurghada International - (17 mailia - 27 km)
Tarkista sisään / ulos
Perjantai

Nauti Kafr El-Gounan kotikokemuksesta

Kun ostat osa-aikaista kiinteistöä kuten Kafr El-Gouna, taataan vuosittain päästäksesi pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoa, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Kafr El-Gouna ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin investoinnin Kafr El-Gounan kanssa miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynnin ja jälleenmyynnin Kafr El-Gounassa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Kafr El-Gounan kiinteistöjen myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiolla kanavilla sekä verkkomainonnalla pyrittäessä myymään aikaosuutta Kafr El-Gounan kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Käyttämällä Kafr El-Gounaa voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisissa käsiinsä, FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.