Kuva Kahana Falls
Kuva Kahana Falls
Kuva Kahana Falls
Kuva Kahana Falls
Kuva Kahana Falls

Osoite: 4260 Lower Honoapiilani, Lahaina, Maui, HI, 96761, USA
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.kahanafalls.com

Kiinnostaako vuokra-asunto Kahana Falls? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Kahana Falls kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Kahana Falls Tilat

Yksikkötyöt
(Kaikki yksiköt), mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), puhelin (kaikki yksiköt), pesukone / kuivausrumpu (joissakin yksiköissä), ilmastointi (kaikki yksiköt), matto (kaikki yksiköt), astianpesukone
Lomakeskus
Lasten allas, Kuntosali, Vammaiset yksiköt, Kuntoklubi, Pesula, Hissi, Sauna, Uima-allas, Poreallas,
Lähellä olevat palvelut
Ranta (Läheiset), Veneily (2.0 mailia), Kalastus (2.0 mailia), Golf (2.0 mailia), Ruokakauppa (lähistöllä), Kampaaja (Läheiset), Ratsastus (1.0 mailia) (2.0 mailia), Vesiurheilu (2.0 mailia), Surffaus (2.0 mailia), Sukellus (6.0)
Lentokenttä
Kahului - (27 mailia - 43 km)
Tarkista sisään / ulos
Torstai, perjantai, lauantai, sunnuntai

Nauti Kahana Fallsin kotikokemuksesta

Kun ostat osa-aikaista kiinteistöä kuten Kahana Falls, sinulla on taattu vuosittain päästä pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoa, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Kahana Falls ennen kuin ostat

Haluamme tietysti, että olet aivan iloinen uudesta lomastasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin investoinnin Kahana Fallsin kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen, mitä investoit. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan, joka sopii tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Kahana Fallsissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Kahana Fallsin kiinteistöjen myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio-kanavien yläosassa sekä verkkomainonnassa pyrittäessä myymään osa-aikaista käyttöoikeutta Kahana Fallsin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Kahanan putoaminen voi olla turvallista tietäen, että ne ovat turvallisessa kädessä varojen hallinnoimassa luottamustilillä FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.