Kuva Kairali Heritage
Kuva Kairali Heritage
Kuva Kairali Heritage
Kuva Kairali Heritage
Kuva Kairali Heritage

Osoite: Lähetä Narath, Kattampally
Cannanore District
Cannanore, KL, 670603, Intia
Lisätietoja: 01787 881111

Kiinnostaako kohteiden myynti ja vuokrasu Kairalissa? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Kairalin perintö kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Kairalin kulttuuriperintöä

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), Mikroaaltouuni (kaikki yksiköt),
Lomakeskus
Autonvuokraus, Veneily, Lastenallas, Kokouspalvelut, Kuntosali, Kalastus, Pelihuone, Järvi, Pesula, Ravintola, Snackbaari, Uima-allas, Puhelin,
Lähellä olevat palvelut
Ranta (9.0 mailia), Ruokakauppa (lähistöllä), Lääkäripalvelut (lähistöllä),
Lentokenttä
Calicut - (62 mailia - 99 km)
Tarkista sisään / ulos
Lauantai

Nauti kotikokemuksesta Kairalissa

Kun ostat aikaosuuksia kiinteistöissä, kuten Kairali Heritage, olet taattu vuosittain päästä pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoa tarjoamalla ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Kairalin perintö ennen kuin ostat

Haluamme tietysti, että olet aivan iloinen uudesta lomastasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin investoinnin Kairali Heritage -periaatteella, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen, mitä investoit. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan, joka sopii tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Kairalissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Kairali Heritage -omaisuuden myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiolla kanavilla sekä online-mainonnalla pyrittäessä myymään aikaosuuksia Kairalissa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Kairali Heritage voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisia käsiä talletettuihin rahastoihin luottamustilillä FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.