Kuva Kala Point Villagesta
Kuva Kala Point Villagesta
Kuva Kala Point Villagesta
Kuva Kala Point Villagesta
Kuva Kala Point Villagesta

Osoite: 20 Village Drive, Port Townsend, WA, 98368, Yhdysvallat
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.kalapoint.org

Kiinnostaako vuokra-asuntoja ja vuokra-asuntoja Kala Point Villagessa? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Kala Point Villagessa kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Kala Pointin kylän palvelut

Yksikkötyöt
(Kaikki yksiköt), keittiö (kaikki yksiköt, täysi), mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), pesukone / kuivausrumpu (kaikki yksiköt), astianpesukone (kaikki yksiköt)
Lomakeskus
Ranta, Kalastus, Pesula, Leikkikenttä, Uima-allas, Puhelin, Tennis, Poreallas,
Lähellä olevat palvelut
Casino (25.0 mailia), Golf (3.0 mailia), Ruokakauppa (3.0 mailia), Lääketieteelliset laitteet (3.0 mailia), Ravintola (3.0 mailia)
Lentokenttä
Seattle - (100 mailia - 160 km)
Tarkista sisään / ulos
(Viikkoa) perjantaina

Nauti kotoa kokemuksesta Kala Point Villagesta

Kun ostat aikaosuuksia kiinteistöissä, kuten Kala Point Villagessa, taataan vuosittain päästä pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoa tarjoamalla ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Kala Point Village ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin investoinnin Kala Point Villagessa, miksi et yritä vuokrata ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Kala Point Villagessa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Kala Point Village -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiolla kanavien yläpuolella sekä online-mainonnalla pyrittäessä myymään osa-aikaista käyttöoikeutta Kala Point Villagen kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Kala Point Villagen käyttäminen voi olla turvallista tietäen, että ne ovat turvallisessa kädessä varojen hallinnoimassa luottamustilillä FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.