Kalbarri Beach Resort Lomakohde
Kalbarri Beach Resort Lomakohde
Kalbarri Beach Resort Lomakohde
Kalbarri Beach Resort Lomakohde
Kalbarri Beach Resort Lomakohde

Osoite: Gray Street, Kalbarri, WA, 6536, AUSTRALIA
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.kalbarribeachresort.com.au

Kiinnostaako vuokra-asunto Kalbarri Beach Resort? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Kalbarri Beach Resort Lomat kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Kalbarri Beach Resort lomapalveluihin

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), Keittiö (kaikki yksiköt, täysi), Pesula (kaikki yksiköt), Mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), Puhelin (kaikki yksiköt)
Lomakeskus
Lasten allas, Pelihuone, Leikkikenttä, Ravintola, Uima-allas, Tenniskenttä, Poreallas,
Lähellä olevat palvelut
Autovuokraamo (Läheiset), Ranta (Läheiset), Veneily (lähistöllä), Kalastus (lähistöllä), Golf (lähistöllä), Ruokakauppa (lähistöllä), Ratsastus (Läheiset) Ostosalue (lähistöllä),
Lentokenttä
Perth - (379 mailia - 609 km)
Tarkista sisään / ulos
Lauantai

Nauti kalbarri-lomakeskuksen loma-asunnoista

Kun ostat osa-aikaista kiinteistöä, kuten Kalbarri Beach Resort Lomat, sinulla on taattu vuosittain päästä pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoa, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Kalbarri Beach Resort Lomat ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin investointeja Kalbarri Beach Resort Lomat, miksi et yritä vuokrata ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Kalbarri Beach Resort Lomat

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Kalbarri Beach Resort Vacations -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiossa ylhäällä kanavilla sekä verkkomainontaa myytäessä aikaosuuksia Kalbarri Beach Resortin lomilla.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Kalbarri Beach Resort Lomat voivat olla turvassa tietäen, että ne ovat turvallisessa kädessä rahat, jotka on talletettu FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.