Kuva Karimun Admiralty Country Club
Kuva Karimun Admiralty Country Club
Kuva Karimun Admiralty Country Club
Kuva Karimun Admiralty Country Club
Kuva Karimun Admiralty Country Club

Osoite: Admiralty House, 345 Vanha Nelson Road
Sembawang
Singapore, 758692, SINGAPORE
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.karimun.com.sg

Kiinnostaako vuokra-asuntoja ja vuokrataan Karimun Admiralty Country Clubissa? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Karimun Admiralty Country Club kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Karimun Admiralty Country Club Tilat

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), Matto (kaikki yksiköt), Puhelin (kaikki yksiköt),
Lomakeskus
Lasten allas, Kuntosali, Pelihuone, Karaoke, Pesula, Leikkikenttä, Ravintola, Sauna, Uima-allas, Tenniskenttä, Poreallas,
Lähellä olevat palvelut
Golf (6.0 mailia), Päivittäistavarakauppa (lähistöllä), Kampaamo (lähistöllä), Live-viihde (3.0 mailia), Lääketieteellinen laitteisto (lähistöllä), Ostoskeskus (lähistöllä)
Lentokenttä
Changi - (20 mailia - 32 km)
Tarkista sisään / ulos
Perjantai

Nauti koti-elämyksestä Karimun Admiralty Country Clubissa

Kun ostat aikaosuuksia kiinteistöissä, kuten Karimun Admiralty Country Clubissa, taataan vuosittain päästäksesi pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoa, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Karimun Admiralty Country Club ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkällä aikavälillä investointeja Karimun Admiralty Country Clubin kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Karimun Admiralty Country Clubissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Karimun Admiralty Country Club -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiolla kanavilla sekä verkkomainonnalla pyrittäessä myymään aikaosuutta Karimun Admiralty Country Clubin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Karimun Admiralty Country Clubia voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisissa käsiin talletettuihin varoihin FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.