Kuva Karimun Beach Resort Golf Club
Kuva Karimun Beach Resort Golf Club
Kuva Karimun Beach Resort Golf Club
Kuva Karimun Beach Resort Golf Club
Kuva Karimun Beach Resort Golf Club

Osoite: Desa Teluk Lekup, Guntung Penak Tebing
Tanjung Balai Karimun
Pulau Karimun, Riau, INDONESIA
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.karimun.com.sg

Kiinnostaako vuokra-asuntoja ja vuokrata Karimun Beach Resort Golf Clubissa? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Karimun Beach Resort Golfklubi kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Karimun Beach Resort Golfklubin palvelut

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), Matto (kaikki yksiköt), Keittiö (kaikki yksiköt, osittainen), Mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), Puhelin (kaikki yksiköt)
Lomakeskus
Veneily (varuste), Lastenhoito, Kokoustilat, Pelihuone, Golf (varusteet), Päivittäistavarakauppa, Järvi, Pesula (varusteet), Live-viihde, Leikkikenttä, Ravintola, Snackbaari, Uima-allas, ),
Lähellä olevat palvelut
Ranta (19.0 mailia), Kampaamo (9.0 mailia), Terveysklubi (9.0 mailia), Lääketieteelliset laitteet (3.0 mailia), Sauna (9.0 mailia), Ostoskeskus (9.0 mailia)
Lentokenttä
Changi International - (37 mailia - 59 km)
Tarkista sisään / ulos
Perjantai, lauantai, sunnuntai

Nauti koti kokemuksesta Karimun Beach Resort Golf Clubissa

Kun ostat aikaosuuksia kiinteistöissä, kuten Karimun Beach Resort Golf Clubissa, taataan vuosittain päästä pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoa, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Karimun Beach Resort Golf Club ennen kuin ostat

Haluamme tietysti, että olet aivan iloinen uudesta lomastasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Karimun Beach Resort Golf Clubin kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen, mitä investoit. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan, joka sopii tarpeisiisi.

Myynnin ja jälleenmyynnin Karimun Beach Resort Golf Clubissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Karimun Beach Resort Golf Club -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiolla kanavilla sekä verkkomainonnalla pyrittäessä myymään aikaosuuksia Karimun Beach Resort Golf Clubin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Karimun Beach Resort Golf Clubin käyttö voi olla turvallista tietäen, että ne ovat turvallisissa käsiin talletettuihin varoihin FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.