Kuva Karridene Holiday Resort
Kuva Karridene Holiday Resort
Kuva Karridene Holiday Resort
Kuva Karridene Holiday Resort
Kuva Karridene Holiday Resort
Lisätietoja: 01787 881111

Kiinnostaako vuokra-asuntoja ja vuokrataan Karridene Holiday Resortissa? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Karridene lomakeskus kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Karridene Holiday Resort Palvelut

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), Keittiö (kaikki yksiköt, täysi),
Lomakeskus
Pelihuone, Elävää viihdettä, Leikkikenttä, Ravintola, Sauna, Snackbaari, Squash, Uima-allas, Puhelin, Tuulen surffaus,
Lähellä olevat palvelut
Lähellä olevat uimarannat, Lähellä olevat veneet, Harjoitteluvälineet (lähistöllä), Kalastus (lähistöllä), Golf (7.0 mailia), Ruokakauppa (lähistöllä), Lääkäripalvelut (lähietäisyydet), Vesihiihto
Lentokenttä
Louis Botha / Durban - (9 mailia - 14 km)
Tarkista sisään / ulos
Perjantai

Nauti kotoa kotikokemuksesta Karridene Holiday Resortissa

Kun ostat aikaosuuksia kiinteistöissä, kuten Karridene Holiday Resortissa, taataan vuosittain päästäksesi pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoa tarjoamalla ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Karridene Holiday Resort ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Karridene Holiday Resortin kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Karridene Holiday Resortissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Karridene Holiday Resort -omaisuuden myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiolla kanavilla sekä online-mainonnalla pyrittäessä myymään aikaosuuksia Karridene Holiday Resortin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Karridene Holiday Resortia voi olla turvassa tietäen, että ne ovat turvallisissa käsiin talletettuihin varoihin FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.