Kuva Kerami Gardens Resort
Kuva Kerami Gardens Resort
Kuva Kerami Gardens Resort
Kuva Kerami Gardens Resort
Kuva Kerami Gardens Resort

Osoite: 22 Woods Point Road, Marysville, VIC, 3779, AUSTRALIA
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.holidayconcepts.com.au

Oletko kiinnostunut Kerami Gardens Resortin myynnistä ja vuokraamisesta? Soita myyntitiimillemme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Kerami Gardens Resort kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Kerami Gardens Resort Palvelut

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), Matti (kaikki yksiköt), astianpesukone (kaikki yksiköt), keittiö (kaikki yksiköt, Full), mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), pesukone / kuivausrumpu (kaikki yksiköt),
Lomakeskus
Lastenallas, Takka, Pelihuone, Vammaiset, Pesula, Sauna, Kylpylä, Uima-allas (sisäuima-allas), Puhelin,
Lähellä olevat palvelut
(12.0 mailia), lähikaupat, lääketieteelliset laitteet (2.0 mailia), leikkipaikka (lähellä), ostoskeskus (22.0 mailia), Tennis (lähistöllä),
Lentokenttä
Melbourne - (61 mailia - 98 km)
Tarkista sisään / ulos
Perjantai

Nauti kotoa kotikokemuksesta Kerami Gardens Resortissa

Kun ostat aikaosuuksia kiinteistöissä kuten Kerami Gardens Resort, taataan vuosittain päästä pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoa tarjoamalla ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokrat Kerami Gardens Resort ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Kerami Gardens Resortin kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Kerami Gardens Resortin myynti ja jälleenmyynti

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Kerami Gardens Resort -omaisuuden myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeviewilla ja satelliittitelevisiolla huippukanavilla sekä online-mainonta pyrkimyksissä myydä aikaosuuksia Kerami Gardens Resortilla.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Kerami Gardens Resort voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisessa kädessä rahat talletetaan luottamus huomioon hallinnassa FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.