Kuva Kilconquhar Estate & Country Club
Kuva Kilconquhar Estate & Country Club
Kuva Kilconquhar Estate & Country Club
Kuva Kilconquhar Estate & Country Club
Kuva Kilconquhar Estate & Country Club

Osoite: Kilconquhar Estate & Country Club, Kilconquhar Elie Leven, Elie, Nr ST Andrews, Fife, KY9 1EZ, Skotlanti
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.kilconquharcastle.co.uk

Klikkaa tästä nähdäksesi lisää kiinteistöjä myytävänä ja vuokrata Kilconquhar Estate ja Country Club


Tämä ihastuttava perheen lomakohde löytyy Itä-Neuk of Fife, Skotlanti Joka sijaitsee viehättävässä pikkukaupungissa 130 hehtaareiden upeista vuoristoseuduista. Matkailu ja vapaa-aika Uskovat kiinteistö tarjoaa laajan valikoiman vapaa-ajanviettomahdollisuuksia, kuten lämmitetty uima-allas, saunat ja kuntosali. Se on myös ratsastuskeskus, joka sisältää ratsastustunteja ja rantalentoja, aromaterapiahoitoja, lastenkerhoa ja nähtävyyksiä Itä-Neukilla. osa-aikaisen Omistajilla pitäisi aina olla paljon tekemistä.

Kilconquharin linna Kilqconquharin kiinteistössä ja Country Clubissa on tarjolla kaksi ravintolaa, jotka ovat myös avoinna vierailijoille. White Cockade, bistro-tyylinen ravintola tarjoaa ateriat 8: 30am - 8: 45pm välillä tarjoamalla aamiais-, lounas- ja illallispalveluja skotlantilaisella teemalla. Valikossa on myös lasten menu ja mannermainen aamiainen tarjolla. Lindsay-huoneissa on perinteinen skotlantilainen sisustus ja se on avoinna ruokailijoille keskiviikkoiltana tarjoamalla kolmen ruokalajin aterian. Yksityisiä varauksia on myös saatavilla.

lomaosakkeen Kilqconquharin kiinteistöt ja Country Club -majoitus sijaitsee kartanon ympärillä, joka ulottuu linnoitushuoneistoista, huviloista ja historiallisista mökistä laivan laidunmailla. Majoitus koostuu kahdesta, kolmesta ja neljästä makuuhuoneesta ja niillä on omat ainutlaatuiset ominaisuudet. Palvelut löytyvät ominaisuuksista voivat vaihdella mökeissä, joissa on oma puutarha ja kylpytynnyrit käytettävissä kolmen makuuhuoneen huviloissa. Kiinteistössä on vakiona varustettu keittiö, vähintään kaksi kylpyhuonetta, oleskelutila ja ruokailutila, kaksi televisiota, DVD-soitin ja ilmainen Wi-Fi.

Kilconquhar Estate & Country Club Tilat

Yksikkötyöt
Elokuvamainonta
Lomakeskus
Urheilukentät, Pelihalli, Kuntokeskus, Höyryhuone, Kylpylä, Kylpyläpalvelut: Hieronta, Biljardi tai biljardipöytä, Sisäuima-allas, Sauna, Paikan päällä - Uima-allas lapsille: Kyllä, Pesulapalvelut
Lähellä olevat palvelut
Pankkiautomaatti, Yökerho (23.0 mi), Lääketieteellinen palvelu (1.0 mi)
Lentokenttä
Edinburgh - 43 mailia
Tarkista sisään / ulos
Perjantaina tai lauantaina

Ostaminen Kilconquhar Estate & Country Club aikaosuudet

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Kilconquhar Estate & Country Club ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin investointeja Kilconquhar Estate & Country Clubin kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Kilconquhar Estate & Country Clubissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Kilconquhar Estate & Country Club -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio-kanavilla sekä verkkomainontaa myytäessä aikaosuuksia Kilconquhar Estate & Country Clubin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Kilconquhar Estate & Country Clubia voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisissa käsiin talletettuihin rahasuorituksiin FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.