Kuva Killington Grand Hotel & Crown Club
Kuva Killington Grand Hotel & Crown Club
Kuva Killington Grand Hotel & Crown Club
Kuva Killington Grand Hotel & Crown Club
Kuva Killington Grand Hotel & Crown Club

Osoite: 228 E. Mountain Road, Killington, VT, 5751, USA
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.killington.com

Kiinnostaako Killington Grand Hotel & Crown Club myytäviä ja vuokrattavia kiinteistöjä? Soita myyntitiimillemme nyt numeroon 0800 071 4674 tai +44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Killingtonin Grand Hotel & Crown Club kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Killingtonin Grand Hotel & Crown Club -tilat

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), Matto (kaikki yksiköt), Astianpesukone (kaikki yksiköt), Keittiö (kaikki yksiköt, täysi), Mikroaaltouuni (kaikki yksiköt)
Lomakeskus
Leikkikenttä, Uima-allas, Kuntosali, Laskettelu (käytettävissä olevat laitteet), Kuntosali, Takka, Pelihuone, Golf (käytettävissä olevat varusteet), Vammaiset, Terveyskylpylä, Pesula, Uima-allas, Puhelin, Tennis (käytettävissä), Poreallas,
Lähellä olevat palvelut
(18.0 mailia), Ranta (15.0 mailia), Veneily (15.0 mailia) (7.0 mailia), Järvi (5.0 mailia), Racquetball (15.0 mailia), Ostoskeskus (2.0 mailia), Jalkapallo (4.0 mailia) , Kylpylä (15.0 mailia), Vesihiihto (15.0 mailia), Tuuli Surfing (1.0 mailia),
Lentokenttä
Burlington - (70 mailia - 112 km)
Tarkista sisään / ulos
Perjantai

Nauti kotoa kokemuksesta Killington Grand Hotel & Crown Clubissa

Kun ostat osa-aikaista kiinteistöä kuten Killington Grand Hotel & Crown Club, sinulle taataan vuosittain päästä pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoa tarjoamalla ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Killington Grand Hotel & Crown Club ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin iloisia uudesta lomastasi. Joten ennen kuin teet pitkäaikaisen sijoituksen Killington Grand Hotel & Crown Clubin kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Killington Grand Hotel & Crown Clubissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Killington Grand Hotel & Crown Club -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio-kanavilla sekä verkkomainontaa myytäessä aikaosuuksia Killington Grand Hotel & Crown Clubin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Killington Grand Hotel & Crown Clubia voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisessa kädessä rahat, jotka on talletettu FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.