Kuva Kingstown Reefistä Crowne Plaza Resortissa
Kuva Kingstown Reefistä Crowne Plaza Resortissa
Kuva Kingstown Reefistä Crowne Plaza Resortissa
Kuva Kingstown Reefistä Crowne Plaza Resortissa
Kuva Kingstown Reefistä Crowne Plaza Resortissa

Osoite: 12000 International Drive, Orlando, FL, 32821, Yhdysvallat
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.worldmarktheclub.com/resorts/kr/

Kiinnostaako Kingstown Reefillä myytäviä ja vuokrattavia kiinteistöjä Crowne Plaza Resortissa? Soita myyntitiimiimme nyt numeroon 0800 071 4674 tai +44 (0)1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Kingstownin riutta Crowne Plaza Resortissa kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Kingstown Reef Crowne Plaza Resortin tiloissa

Yksikkötyöt
(Kaikki yksiköt), matto (kaikki yksiköt), astianpesukone (joissakin yksiköissä), keittiö (joissakin yksiköissä, ei mitään / osittainen / täysi), mikroaaltouuni (joissakin yksiköissä)
Lomakeskus
Pelihuone, Pesula, Hissi, Ravintola, Snackbaari, Kylpylä, Uima-allas, Puhelin, Tennis, Poreallas, Kuntosali,
Lähellä olevat palvelut
(65.0 mailia), Lääketieteelliset laitteet (3.0 mailia), Racquetball (5.0 mailia), Sukellus (3.0 mailia), Ranta (4.0 mailia), Golf ), Ostoskeskus (5.0 mailia), Squash (65.0 mailia), vesihiihto (3.0 mailia), tuulen surffaus (5.0 mailia)
Lentokenttä
Orlando International - (15 mailia - 24 km)
Tarkista sisään / ulos
(Viikkoa) lauantaina

Nauti kodinomaisesta kokemuksesta Kingstown Reefissä Crowne Plaza Resortissa

Kun ostat aikaosuuden kiinteistöistä, kuten Kingstown Reef Crowne Plaza Resortista, saat vuosittaisen pääsyn pois. Siitä tulee nopeasti kotisi kotoa käsin ja tarjoaa ainutlaatuisen, rauhallisen tauon jokapäiväisestä elämästäsi.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Kingstown Reef Crowne Plaza Resortista ennen ostamista

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin iloinen uudesta loma-asunnostasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Kingstown Reefin kanssa Crowne Plaza Resortissa, miksi et yrittäisi vuokrata ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen, mihin sijoitat. Vuokrauksen jälkeen voit ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät tarpeisiisi sopivan lomakeskuksen.

Myynti ja jälleenmyynti Kingstown Reefillä Crowne Plaza Resortissa

Travel & Leisure Group on myös erikoistunut aikaosuuksien myyntiin ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Kingstown Reefin myynnistä Crowne Plaza Resortin kiinteistössä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio parhailla kanavilla sekä online-mainonta pyrkiessä myymään aikaosuuksia Kingstown Reefin kanssa Crowne Plaza Resortissa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Kingstown Reefin käyttäminen Crowne Plaza Resortissa voi olla turvallista tietäen, että he ovat turvallisissa käsissä rahojen kanssa, jotka on talletettu luottotilille, jota hallinnoi FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.