Kuva Kita-Karuizawa Hills Hotel
Kuva Kita-Karuizawa Hills Hotel
Kuva Kita-Karuizawa Hills Hotel
Kuva Kita-Karuizawa Hills Hotel
Kuva Kita-Karuizawa Hills Hotel

Osoite: 1990 Kita-Karuizawa, Naganohara-Cho
Agatsuma-Gun
Gunma-Ken, JAPAN
Lisätietoja: 01787 881111

Kiinnostaako vuokra-asuntoja ja vuokrata Kita-Karuizawa Hills Hotel? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Kita-Karuizawa Hills -hotelli kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Kita-Karuizawa Hills -hotellin mukavuudet

Yksikkötyöt
Matto (kaikki yksiköt), puhelin (kaikki yksiköt),
Lomakeskus
Pelihuone, Pesula, Ravintola,
Lähellä olevat palvelut
Autovuokraamo (10.0 mailia), Veneily (3.0 mailia), Laskettelu (12.0 mailia), Kalastus (3.0 mailia), Golf (4.0 mailia), Ruokakauppa (2.0 mailia), Järvi (3.0 mailia) ), Leikkipaikka (9.0 mailia), uima-allas (5.0 mailia), tennis (4.0 mailia),
Lentokenttä
Narita - (120 mailia - 193 km)
Tarkista sisään / ulos
Sunnuntai

Kita-Karuizawa Hills -hotellissa on kodikasta kokemusta

Kun ostat aikaosuuksia kiinteistöissä, kuten Kita-Karuizawa Hills -hotellissa, taataan vuosittain päästäksesi pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoa, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Kita-Karuizawa Hills Hotel ennen kuin ostat

Haluamme tietysti, että olet aivan iloinen uudesta lomastasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin investointeja Kita-Karuizawa Hills -hotellin kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen, mitä investoit. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan, joka sopii tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Kita-Karuizawa Hills -hotellissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Kita-Karuizawa Hills Hotel -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiolla kanavilla sekä online-mainonnalla pyrittäessä myymään aikaosuuksia Kita-Karuizawa Hills -hotellin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Kita-Karuizawa Hills -hotellia voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisissa käsiin talletettujen varojen FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.