Kuva Koli Country Club
Kuva Koli Country Club
Kuva Koli Country Club
Kuva Koli Country Club
Kuva Koli Country Club

Osoite: Karannantie 3, Koli, 83960, Suomi
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.kolicountryclub.fi

Napsauta tätä nähdäksesi lisää myytäviä ja vuokrattavia kiinteistöjä Koli Country Clubissa


Tarjoamalla kävijöitä ympäri vuoden, Koli Country Club sijaitsee rauhallisella ja kauniilla maisema-alueella Itä-Suomessa. Lähellä kansallispuistoa on rajattomat mahdollisuudet vaellukseen, maastohiihtoon ja lasketteluun sekä maastopyöräilyyn. Kalastus, veneily, purjelautailu (jäsenten tulee tuoda mukanaan omia laitteitaan) ja metsästys voivat tehdä unohtumattoman osa-aikaisen loma. Jokaisessa yksikössä on sauna ja satelliitti-tv. On suositeltavaa käyttää autoa nauttimaan alueesta.

Koli Country Club Tilat

Yksikkötyöt
Takka (kaikki yksiköt), Keittiö (kaikki yksiköt, minikeittiö), Mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), Sauna (kaikki yksiköt), Pesukone / kuivausrumpu (kaikki yksiköt), Takka
Lomakeskus
Maastohiihto, Järvi, Leikkikenttä, Snackbaari,
Lähellä olevat palvelut
Autovuokraamo (26.0), Ranta (Läheiset), Veneily (Läheiset), Laskettelu (lähistöllä), Kalastus (lähistöllä), Golf (34.0 mailia), Päivittäistavarakauppa (4.0 mailia), Ratsastus (6.0 mailia) (Lähellä), Lääkäripalvelut (47.0 mailia), Ravintola (7.0 mailia), Hiihtokoulu (Läheiset), Puhelin (lähistöllä), Tennis
Lentokenttä
Joensuu - (50 mailia - 80 km)
Tarkista sisään / ulos
Lauantai

Ostamalla Kolin Country Clubin aikaosuuksia

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Koli Country Club ennen kuin ostat

Haluamme tietysti, että olet täysin iloinen uudesta lomastasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Koli Country Clubin kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan, joka sopii tarpeisiisi.

Koli Country Clubin myynti ja jälleenmyynti

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Koli Country Club -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio-kanavilla sekä verkkomainontaa myytäessä aikaosuuksia Koli Country Clubilla.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Koli Country Clubin käyttäminen voi olla turvallista tietäen, että ne ovat turvallisessa kädessä rahasuoritusten talletuksessa luottamustilillä FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.