Kuva Kololi Beach Club
Kuva Kololi Beach Club
Kuva Kololi Beach Club
Kuva Kololi Beach Club
Kuva Kololi Beach Club

Osoite: PMB 241, Serrekunda, 4464897, Gambia
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.kololi.com

Kiinnostaako Kololi Beach Clubissa myytäviä ja vuokrattavia kiinteistöjä? Soita myyntitiimillemme nyt numeroilla 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Onko sinulla vaikeuksia päättää seuraavasta osa-aikaisen ostaa? On monia tekijöitä, jotka on otettava huomioon. Sijainti, sää, tilat ja monet asiat toimivat yhdessä. Ja entä jos etsit ympärivuotista kohdetta kaiken tämän kanssa? On vaikea löytää mitä etsit. Meillä on kuitenkin vastaus: Kololi Beach Club.

Länsi-Afrikan rannikolla sijaitseva Gambian lomakeskuksen koti on täynnä jännittäviä maisemia ja täydellistä säätä. Alle kuusi tuntia lento Iso-Britanniasta, se on keskipitkän matkan kohde, jossa on eroja. Yli 540-lintulajit asuvat vehreässä elinympäristössä. Voit nauttia eksoottisesta mutta kohtuuhintaisesta ruoasta sydämesi sisältöön. Ja ollessasi samalla leveysasteella kuin Barbadoksella ja Havaijilla voit hyödyntää ympärivuotista auringonpaistetta ilman äärimmäistä säätä.

Lomakeskus itse nauttii rannan tuntumassa, ja sitä ympäröivät trooppiset puutarhat. Huoneistossa on oma parveke, josta on upeat näkymät monimutkaisille. Tämän sijainnin rauhallisuus toivottaa sinut palauttamaan jalat ylös ja rentoudu, kun tiedät, että lähellä on uima-allas, rantabaari ja rantaravintola. Voit myös nauttia viikoittain grillata, hoitokeskus, lähellä golfkenttää ja paljon muuta!

Tämä lomakeskus on paratiisi aivan rannan tuntumassa. Matkailu ja vapaa-aika Timeshare välittäjät ajattelevat, että on korkea aika tutustua Kololi Beach Clubiin.

Ostaa Kololi Beach Clubin aikaosuuksia

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Kololi Beach Club ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin investoinnin Kololi Beach Clubin kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Kololi Beach Clubin myyminen ja jälleenmyynti

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Kololi Beach Club -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio-kanavilla sekä verkkomainonnassa pyrittäessä myymään aikaosuudet Kololi Beach Clubin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttäen Kololi Beach Club voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisessa kädessä rahat talletetaan luottamustilin hallinnoima FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.