Kuva Kuhio Banyan Clubista
Kuva Kuhio Banyan Clubista
Kuva Kuhio Banyan Clubista
Kuva Kuhio Banyan Clubista
Kuva Kuhio Banyan Clubista

Osoite: 2310 Kuhio Ave., Honolulu, Oahu, HI, 96815, USA
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.kuhio-banyan.com

Oletko kiinnostunut Kuhio Banyan Clubin myynnistä ja vuokraamisesta? Soita myyntitiimillemme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Honolulussa ei ole parempaa osoitetta kuin Kuhio Banyan Club. Sen keskeinen sijainti antaa sinulle kaikki edut, joita tarvitset syvälle saarten tyylikkääseen kokemukseen, jota Hawaii tarjoaa. Hotelli on vain viiden minuutin kävelymatkan päässä vilkkaalta Waikiki-rannalta. Sen ympärillä on suosittuja Kuhio Avenue -ravintoloita ja ostoskeskuksia sekä Kalakaua-katu, mukaan lukien International Marketplace ja Royal Hawaiian -ostoskeskus. Se saa erityisesti huippumerkkejä Matkailu ja vapaa-aika aikaosuuksien välittäjät sen paikalle pitkin julkista linja-autoliikennettä, joka yhdistää sinut huippuluokan nähtävyyksiin, kuten Honolulun eläintarhaan, Waikikin akvaarioon, Ala Moanan keskustaan, Havaijin yliopistoon Manaanaan ja Diamond Headiin.

Samaan aikaan yli kuusikymmentä kuningatar-studiota näytetään saarten elämän mukavuudet. Nämä osa-aikaisen Huoneissa on ilmastointi, oleskelutila, jossa on kaapeli-tv ja vuodesohva, teen ja kahvin valmistusvälineet sekä oma kylpyhuone. Kaikissa huoneissa on myös keittokomero, jossa on kahden polttimen liesituuletin, mikroaaltouuni, jääkaappi ja astiat sekä astiat. Wi-Fi-yhteys on käytettävissä, ja parannettuihin huoneisiin lisätään seinät. Lisäksi Kuhio Banyan Club tarjoaa sinulle lisää mukavuuksia paikan päällä, kuten pankkiautomaatti, pesula, jääpalakone, juomiautomaatti, boogie-levyt ja rantapyyhkeet, matot ja sateenvarjot.

Kuhio Banyan Club -tilat

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), Matto (kaikki yksiköt), Keittiö (kaikki yksiköt, osittainen), Mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), Puhelin (kaikki yksiköt)
Lomakeskus
Pesula, Hissi, Terveyspalvelut, Ravintola,
Lähellä olevat palvelut
Autonvuokraus (lähistöllä), Ranta (lähistöllä), Veneily (lähistöllä), Kuntosali (1.0 mailia), Kalastus (3.0 mailia), Ruokakauppa (lähistöllä), Terveysklubi (1.0 mailia), Ratsastus \ t (1.0 miles), Live-viihde (lähistöllä), Racquetball (10.0 miles), Sukellus (lähistöllä), Ostosalue (lähistöllä), Tennis (lähistöllä), Surfaus (lähistöllä),
Lentokenttä
Honolulu International - (10 mailia - 16 km)
Tarkista sisään / ulos
Lauantai

Ostamalla Kuhio Banyan Clubin aikaosuuksia

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokrata Kuhio Banyan Club ennen ostamista

Tietenkin haluamme, että olette täysin iloisia uudesta loma-asunnostasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin investoinnin Kuhio Banyan Clubin kanssa, miksi et yritä vuokrata ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen, mitä investoit. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosakkeen tai yksinkertaisesti vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohteen tarpeisiisi.

Kuhio Banyan Clubin myynti ja jälleenmyynti

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Kuhio Banyan Club -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeviewilla ja satelliittitelevisiolla huippukanavilla sekä online-mainonta pyrkimyksissä myydä aikaosuuksia Kuhio Banyan Clubilla.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Kuhio Banyan Clubin käyttäminen voi olla turvallista, kun tiedät, että ne ovat turvallisissa käsissä rahoilla, jotka on talletettu luottotilille, jota hallinnoi FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.