Kuva Kwa Maritane Bush Lodge
Kuva Kwa Maritane Bush Lodge
Kuva Kwa Maritane Bush Lodge
Kuva Kwa Maritane Bush Lodge
Kuva Kwa Maritane Bush Lodge

Osoite: Pilansbergin kansallispuisto, Pilansberg, PL 6021, Rustenberg 0300, Etelä-Afrikka
Lisätietoja: 01787 881111

Kiinnostaako vuokra-asuntoja ja vuokrata Kwa Maritane Bush Lodge? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Kwa Maritane Bush Lodge kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Kwa Maritane Bush Lodge Palvelut

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), Keittiö (kaikki yksiköt, osittainen / täysi), mikroaaltouuni (joissakin yksiköissä), puhelin (kaikki yksiköt)
Lomakeskus
Lastenhoitaja, Lastenallas, Konferenssitilat, Pesula, Ravintola, Uima-allas, Tennis,
Lähellä olevat palvelut
(4.0 mailia), pelihuone (3.0 mailia), golf (3.0 mailia), ruokakauppa (3.0 mailia), kampaamo (3.0 mailia), ratsastus (4.0 mailia) (3.0 mailia), kahviloita (3.0 mailia), kahviloita (3.0 mailia), Squash (3.0 mailia), vesihiihto (3.0 mailia), tuuli Surffaus (3.0 mailia),
Lentokenttä
Pilanesburg - (7 mailia - 11 km)
Tarkista sisään / ulos
Perjantai

Nauti kotoa kotoa kokemuksesta Kwa Maritane Bush Lodge

Kun ostat aikaosuuksia kiinteistöissä, kuten Kwa Maritane Bush Lodge, taataan vuosittain päästä pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoa tarjoamalla ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Kwa Maritane Bush Lodge ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkäaikaisen sijoituksen Kwa Maritane Bush Lodgein kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Kwa Maritane Bush Lodgeissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Kwa Maritane Bush Lodge -omaisuuden myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio-kanavilla sekä verkkomainontaa myytäessä aikaosuuksia Kwa Maritane Bush Lodgein kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Kwa Maritane Bush Lodge voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisessa kädessä rahat talletetaan luottamus huomioon hallinnassa FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.