Kuva La Bastide du Roy Rene
Kuva La Bastide du Roy Rene
Kuva La Bastide du Roy Rene
Kuva La Bastide du Roy Rene
Kuva La Bastide du Roy Rene

Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.aix-en-provence.com/roy

Kiinnostaako vuokra-asuntoja ja vuokrata La Bastide du Roy Rene? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa La Bastide du Roy Rene kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

La Bastide du Roy Rene -tilat

Yksikkötyöt
Matto (joissakin yksiköissä), Astianpesukone (joissakin yksiköissä), Keittiö (kaikki yksiköt, osittainen), Puhelin (kaikki yksiköt)
Lomakeskus
Pesula,
Lähellä olevat palvelut
(1.0 mailia), Golf (19.0 mailia), Ruokakauppa (lähistöllä), Ratsastus (2.0 mailia), Live-viihde (2.0 mailia) ), Uima-allas (lasten), uima-allas (ulkona), kuntosalipalvelut, sauna,
Lentokenttä
Marseille - (21 mailia - 33 km)
Tarkista sisään / ulos
Lauantai

Nauti kotikokemuksesta kotiin La Bastide du Roy Renessa

Kun ostat osa-aikaista kiinteistöä kuten La Bastide du Roy Rene, taataan vuosittain päästä pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoa, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa La Bastide du Roy Rene ennen kuin ostat

Haluamme tietysti, että olet aivan iloinen uudesta lomastasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin investointeja La Bastide du Roy Renen kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen, mitä investoit. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan, joka sopii tarpeisiisi.

Myynnin ja jälleenmyynnin La Bastide du Roy Renessa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus La Bastide du Roy Renen kiinteistön myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiokanavilla sekä verkkomainontaa myytäessä aikaosuuksia La Bastide du Roy Renen kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia La Bastide du Roy Renen käyttö voi olla turvallista tietäen, että he ovat turvallisessa kädessä varoja, jotka on talletettu FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.