Kuva La Bravade
Kuva La Bravade
Kuva La Bravade
Kuva La Bravade
Kuva La Bravade

Lisätietoja: 01787 881111

Kiinnostaako vuokra-asunto La Bravade? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa La Bravade kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

La Bravade tilat

Yksikkötyöt
Astianpesukone (kaikki yksiköt), Keittiö (kaikki yksiköt, täysi), puhelin (kaikki yksiköt), pesukone / kuivausrumpu (kaikki yksiköt)
Lomakeskus
Autovuokraamo, Lastenhoito, Uima-allas,
Lähellä olevat palvelut
(3.0 mailia), Terveyskeskus (2.0 mailia), Ratsastus (2.0 mailia), Lääketieteelliset laitteet (3.0 mailia), Ravintola (2.0 mailia), Laitesukellus (lähietäisyydet), Snack-baari (2.0 mailia), Vesihiihto (lähistöllä), Tuulen surffaus (lähietäisyydellä)
Lentokenttä
Nice-Cote d'Azur - (58 mailia - 93 km)
Tarkista sisään / ulos
Lauantai

Nauti La Bravaden kotikokemuksesta

Kun ostat osa-aikaista kiinteistöä kuten La Bravade, taataan vuosittain päästä pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoa tarjoamalla ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa La Bravade ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin investoinnit La Bravadeen, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynnin ja jälleenmyynnin La Bravadessa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus La Bravade -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio-kanavilla sekä online-mainontaa myytäessä aikaosuuksia La Bravadessa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia La Bravaden käyttäminen voi olla turvallista tietäen, että he ovat turvallisessa kädessä varoja, jotka on talletettu luottamustilille FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.