Kuva La Dorada Club Aldea del Marista ja EDO: sta La Dorada Club Aldea del Marissa
Kuva La Dorada Club Aldea del Marista ja EDO: sta La Dorada Club Aldea del Marissa
Kuva La Dorada Club Aldea del Marista ja EDO: sta La Dorada Club Aldea del Marissa
Kuva La Dorada Club Aldea del Marista ja EDO: sta La Dorada Club Aldea del Marissa
Kuva La Dorada Club Aldea del Marista ja EDO: sta La Dorada Club Aldea del Marissa

Osoite: Avenida Roentgen s / n, Torrevieja, Alicante, 03180,
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.clubladorada.com

Kiinnostaako vuokra-asuntoja La Dorada Club Aldea del Marissa ja EDOssa La Dorada Club Aldea del Marinissa? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Rikasteleminen ja hämmentäminen a osa-aikaisen loma at Ona Aldea Del Mar on Onagrup Lomat Alicante, Espanja on juuri sitä mitä tarvitset, kun jokapäiväiset elämykset jäädä haluat enemmän. Keskeinen sijainti majoitus vie sinut mielenkiintoisiin paikkoihin ja voit luoda uskomattomia muistoja.

Huoneistot sijaitsevat Torreviejan asuinalueella, ja ne ovat myös vain 4 minuutin päässä Los Locosin rannalta. Samoin kylän keskustaan ​​pääsee jalka vain kymmenessä minuutissa. Ainutlaatuisia espanjalaisia ​​herkkuja odottavat sinua sekä monenlaisia ​​nähtävyyksiä, kuten Santa Pola-huvipuistoa, Guardamarin hiekkadun rantoja, Salt-museota ja Torreviejan laguuneja. Matkailu ja vapaa-aika Timeshare välittäjät suosittelevat myös vierailua kiehtova Terra Mitica -teemapuisto Benidormissa.

Kaikki aktiviteetit varmasti tyhjentävät sinut, mutta ei ole mitään huolta, koska Ona Aldea Del Marin valmistamat huoneet herättävät sinut uudelleen. Majoitukset ovat suuria ja nukkuvat 2-6 hengelle. Jokainen tarjoaa mukavuutta mukavuuksilla, kuten ilmastointi, olohuone vuodesohvalla, satelliitti-tv, maksullinen Wi-Fi, minikeittiö, oma kylpyhuone hiustenkuivaajalla ja parveke. Yhtä virkistäviä ovat myös paikan päällä olevat palvelut, kuten kausittainen ulkouima-allas ja baari, puutarhat, kahvila ja perhehuoneet.

La Dorada Club Aldea del Marin ja EDO: n ostaminen La Dorada Club Aldea Del Marinissa

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa La Dorada Club Aldea del Mar ja EDO La Dorada Club Aldea del Marissa ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin investointeja La Dorada Club Aldea del Marin ja EDO: n kanssa La Dorada Club Aldea del Marissa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynnin ja jälleenmyynnin La Dorada Club Aldea del Marissa ja EDO La Dorada Club Aldea del Marissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus La Dorada Club Aldea del Marin ja EDO: n myymisestä La Dorada Club Aldea del Mar -hotellissa. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview ja satelliittitelevisio ylhäällä kanavilla sekä online-mainonta pyrkimyksissä myydä osa-aikaista käyttöoikeutta La Dorada Club Aldea del Marin ja EDO: n kanssa La Dorada Club Aldea del Marissa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia La Dorada Club Aldea del Marin ja EDO: n käyttäminen La Dorada Club Aldea del Marissa voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisissa käsiin talletettuihin rahasuorituksiin FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.