Kuva yrityksestä Appartamenti La Maison De Vacances
Kuva yrityksestä Appartamenti La Maison De Vacances
Kuva yrityksestä Appartamenti La Maison De Vacances
Kuva yrityksestä Appartamenti La Maison De Vacances
Kuva yrityksestä Appartamenti La Maison De Vacances

Osoite: Localita Cielo Altro,, Joh. La Grand' Ourse, Breuil-Cervinia, Italia
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: http://la-maison-de-vacances.breuil-cervinia.hotels-in-it.com/

Kiinnostaako Appartamenti La Maison De Vacancesin myytävät ja vuokrattavat kiinteistöt? Soita myyntitiimiimme nyt numeroon 0800 071 4674 tai +44 (0)1787 881111.


lomaosakkeen Appartamenti La Maison De Vacances Breuil-Cervinia sijaitsee 550 metrin päässä Bike Park del Cervinosta, ja se tarjoaa lentokenttäbussipalvelun ja pesulapalvelun. Se on 1 km:n päässä Breuil-Cervinian keskustasta ja 55 km:n päässä Aostasta.

Lac Bleu on alle 1.7 km:n päässä. Lyhyen matkan päässä köysirata-asemalta pääset Breuiliin hetkessä. Appartamenti La Maison De Vacances sijaitsee muutaman minuutin päässä Cieloalton hiihtohissistä.

Muita mukavuuksia ovat parveke, oleskelualue ja erillinen wc. Näissä huoneissa on jääkaappi ja keittiövälineet.

Asiakkaat voivat nauttia italialaisia ​​aterioita Bar lo Stambeccossa, joka sijaitsee 5 minuutin kävelymatkan päässä majoituspaikasta. Tarjolla on myös aktiviteetteja, kuten lumihiihtoa ja ratsastusta.

Appartamenti La Maison De Vacancesin aikaosuuden ostaminen

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Appartamenti La Maison De Vacances ennen ostamista

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin iloinen uudesta loma-asunnostasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Appartamenti La Maison De Vacancesiin, miksi et yrittäisi vuokrata ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen, mihin sijoitat. Vuokrauksen jälkeen voit ostaa aikaosuuden tai yksinkertaisesti vuokrata toisen, kunnes löydät tarpeisiisi sopivan lomakeskuksen.

Myynti ja jälleenmyynti Appartamenti La Maison De Vacancesissa

Travel & Leisure Group on myös erikoistunut aikaosuuksien myyntiin ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Appartamenti La Maison De Vacances -kiinteistön myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio parhailla kanavilla sekä online-mainonta pyrkimyksissä myydä aikaosuuksia Appartamenti La Maison De Vacancesin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Appartamenti La Maison De Vacancesin käyttäminen voi olla turvassa tietäen, että he ovat turvallisissa käsissä rahojen kanssa, jotka on talletettu luottotilille, jota hallinnoi FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.