Kuva Le Ville del Lidosta
Kuva Le Ville del Lidosta
Kuva Le Ville del Lidosta
Kuva Le Ville del Lidosta
Kuva Le Ville del Lidosta

Osoite: Via Bragadin 38, Lido di Venezia (VE), 30126,
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.villelido.it

Kiinnostaako vuokra-asunto Le Ville del Lidossa? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Venetsia: romanttinen unelmakohde, jossa gondolialaiset laulavat O Sole Mio kun he työntävät kaupungin kanavia. Sijainti kuuluisalle poikamies George Clooney avioliitosta Amal Alamuddin 2014, on helppo nähdä, miksi Hollywood asettaa ihailevat tätä kaupunkia. Pehmeä valaistus, punaviini ja klassinen pastaa kaikki lisäävät tunnelmaa.

Matkailu ja vapaa-aika Timeshare välittäjät rakastavat Le Ville del Lidon sijaintia. Sijaitsee rannalla, on mahdollisuus mennä kaupunkiin ja kokea kulttuuria, historiaa ja arkkitehtuuria, tai on myös mahdollista vain rentoutua ja nauttia maisemista ja miellyttävä sää Italiassa. osa-aikaisen Venetsiassa tarkoittaa, ettei koskaan paineta aikaa, ja että voit vapaasti tutkia tai pysyä vapaasti.

Le Ville del Lidossa on parvekkeet tai terassit jokaisessa huoneistossa. kauniita paikkoja istua ja nauttia perinteisestä cappuccinoa aamu-leivonnaisista. Klassinen allas on myös asetettu lomakeskuksen veistetty puutarhoja; Tervetuloa tauon kiertoajelun hälinästä ja hienosta paikasta rentoutua kirjan kanssa. Jos päätät saada aurinkolasit ulos ja teeskennellä olevan Clooney päivän, kukaan ei syytä sinua!

Ostaminen Le Ville del Lidon aikaosuudet

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Le Ville del Lido ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Le Ville del Lidon kanssa miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynnin ja jälleenmyynnin Le Ville del Lidossa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Le Ville del Lidon kiinteistöjen myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio-kanavilla sekä verkkomainonnassa pyrittäessä myymään aikaosuudet Le Ville del Lidon kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Le Ville del Lidoa voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisissa käsiin talletettujen varojen kanssa FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.