Kuva Legacy Vacation Club Palm Coast
Kuva Legacy Vacation Club Palm Coast
Kuva Legacy Vacation Club Palm Coast
Kuva Legacy Vacation Club Palm Coast
Kuva Legacy Vacation Club Palm Coast

Osoite: 201 Klubitalo Drive, Palm Coast, FL, 32137, Yhdysvallat
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.legacyvacationclub.com

Kiinnostaako vuokra-asuntoja ja vuokrata Legacy Vacation Club Palm Coastissa? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Legacy Vacation Club Palm Coast kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Legacy Vacation Club Palm Coastin palveluihin

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), Matto (kaikki yksiköt), Astianpesukone (kaikki yksiköt), Keittiö (kaikki yksiköt, täysi), Pesula (kaikki yksiköt), Mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), Puhelin (kaikki yksiköt), pesukone / yksikköä),
Lomakeskus
Käytettävissä olevat laitteet (laitteet), Pelihuone, Vammaiset, Terveyskeskus, Leikkikenttä, Sauna, Uima-allas, Tenniskenttä, Poreallas,
Lähellä olevat palvelut
Ranta (4.0 mailia), Veneily (lähistöllä), Kokoustilat (lähistöllä), Kalastus (lähistöllä), Golf (lähistöllä), Päivittäistavarakauppa (1.0 mailia), Kampaamo (1.0 mailia), Ratsastus ), Lääketieteelliset laitteet (1.0 mailia), Racquetball (Läheiset), Ravintola (Läheiset), Ostoskeskus (1.0 mailia),
Lentokenttä
Daytona Beach International - (26 mailia - 41 km)
Tarkista sisään / ulos
(Viikkoa) lauantai, sunnuntai

Nauti koti kokemuksesta Legacy Vacation Club Palm Coastissa

Kun ostat aikaosuuksia kiinteistöissä kuten Legacy Vacation Club Palm Coast, taataan vuosittain päästä pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoiselta, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokrat Legacy Vacation Club Palm Coast ennen kuin ostat

Haluamme tietysti, että olet täysin iloinen uudesta lomastasi. Joten ennen kuin teet pitkäaikaisen sijoituksen Legacy Vacation Club Palm Coastin kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan, joka sopii tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Legacy Vacation Club Palm Coastissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Legacy Vacation Club Palm Coast -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio-kanavilla sekä verkkomainonnalla myytäessä aikaosuuksia Legacy Vacation Club Palm Coastin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Legacy Vacation Club Palm Coastia voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisessa kädessä rahat, jotka talletetaan FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.