Kuva Logaina Resort
Kuva Logaina Resort
Kuva Logaina Resort
Kuva Logaina Resort
Kuva Logaina Resort

Osoite: Shark Bay, Sharm Elsheik
Etelä-Sinai, Egypti
Lisätietoja: 01787 881111

Kiinnostaako vuokra-asuntoja ja vuokrataan Logaina Resortissa? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Logaina Resort kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Logaina Resort Palvelut

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), Keittiö (kaikki yksiköt, osittainen),
Lomakeskus
Lasten allas, Kuntosali, Pelihuone, Ruokakauppa, Terveysklubi, Pesula, Elävää viihdettä, Leikkikenttä, Ravintola, Snackbaari, Uima-allas, Puhelin, Tennis,
Lähellä olevat palvelut
Autovuokraamo (Läheiset), Ranta (Läheiset), Veneily (Läheiset), Casino (Läheiset), Kalastus (lähistöllä), Golf (Läheiset), Kampaaja (Läheiset), Ratsastus (Läheiset) (Läheiset), Ostoskeskus (Läheiset),
Lentokenttä
Sharm Elsheikh - (4 mailia - 6 km)
Tarkista sisään / ulos
Perjantai

Nauti koti kokemuksesta Logaina Resortissa

Kun ostat osa-aikaista kiinteistöä, kuten Logaina Resort, olet taattu vuosittain päästä pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoiselta, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Logaina Resort ennen kuin ostat

Haluamme tietysti, että olet aivan iloinen uudesta lomastasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin investoinnin Logaina Resortin kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan, joka sopii tarpeisiisi.

Myynnin ja jälleenmyynnin Logaina Resortissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Logaina Resort -omaisuuden myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiolla kanavien yläpuolella sekä online-mainonnassa pyrittäessä myymään osa-aikaista käyttöoikeutta Logaina Resortin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Logaina Resort voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisessa kädessä talletettuihin rahastoihin luottamustilillä FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.