Kuva Long Beach Club
Kuva Long Beach Club
Kuva Long Beach Club
Kuva Long Beach Club
Kuva Long Beach Club

Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.wheretostay.com

Kiinnostaako vuokra-asunto Long Beach Club? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Long Beach Club kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Long Beach Club -tilat

Yksikkötyöt
Ilmastointi (Jotkut yksiköt), Keittiö (kaikki yksiköt, minikeittiö),
Lomakeskus
Ranta, Ravintola, Uima-allas, Puhelin,
Lähellä olevat palvelut
(2.0 mailia), Golf (3.0 mailia), Ruokakauppa (2.0 mailia), Terveysklubi (5.0 mailia), Ratsastus (1.0 mailia), Live-viihde (3.0) (1.0 mailia), Racquetball (2.0 mailia), Tennis (2.0 mailia), Vesihiihto (5.0 mailia),
Lentokenttä
Grantley Adams International - (2 mailia - 3 km)
Tarkista sisään / ulos
Lauantai

Nauti Long Beach Clubin kotikokemuksesta

Kun ostat osa-aikaista kiinteistöä, kuten Long Beach Club, sinulla on taattu vuosittain päästä pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoa, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Long Beach Club ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Long Beach Clubin kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynnin ja jälleenmyynnin Long Beach Clubissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Long Beach Club -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview ja satelliittitelevisio ylhäällä kanavilla sekä online-mainonta pyrkimyksissä myydä aikaosuutta Long Beach Clubin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Long Beach Clubin käyttäminen voi olla turvallista tietäen, että he ovat turvallisessa kädessä rahaa, joka talletetaan luottamustilille FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.