Kuva Longboat Bay Club
Kuva Longboat Bay Club
Kuva Longboat Bay Club
Kuva Longboat Bay Club
Kuva Longboat Bay Club

Osoite: 3200 Meksikonlahden ajaa, Longboat Key, FL, 34228, USA
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.LongboatBayClub.com

Kiinnostaako vuokra-asunto Longboat Bay Club? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Longboat Bay Club kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Longboat Bay Club Palvelut

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), Matto (kaikki yksiköt), Astianpesukone (kaikki yksiköt), Keittiö (kaikki yksiköt, täysi), Pesula (kaikki yksiköt), Mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), Puhelin (kaikki yksiköt), pesukone / yksikköä),
Lomakeskus
Kalastus (Varustusvarustus), Hissi, Leikkikenttä, Uima-allas, Tennis (käytettävissä olevat varusteet), Poreallas,
Lähellä olevat palvelut
Autovuokraamo (10.0 mailia), Ranta (Läheiset), Veneily (4.0 mailia), Kokoustilat (2.0 mailia), Liikuntalaitteet (10.0 mailia), Pelihuone (2.0 mailia), Golf (10.0 mailia) (1.0 mailia), Lemmikkieläimet (10.0 mailia), Racquetball (25.0 mailia), Ravintola (Läheiset), Sukellus (2.0), 1.0 km), ostoskeskus (lähellä), Snack-baari (lähistöllä), vesihiihto (15.0 mailia), tuulen surffaus (7.0 mailia)
Lentokenttä
Sarasota / Bradenton - (14 mailia - 22 km)
Tarkista sisään / ulos
(Viikkoa) lauantaina

Nauti Longboat Bay Clubin kotikokemuksesta

Kun ostat aikaosuuksia kiinteistöissä, kuten Longboat Bay Clubissa, taataan vuosittain päästä pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoa, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Longboat Bay Club ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Longboat Bay Clubin kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Longboat Bay Clubissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Longboat Bay Club -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiolla kanavilla sekä verkkomainonnalla pyrittäessä myymään aikaosuudet Longboat Bay Clubin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Longboat Bay Club voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisessa kädessä rahat talletetaan luottamus huomioon hallinnassa FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.