Kuva Lotus Suites, Mumbai
Kuva Lotus Suites, Mumbai
Kuva Lotus Suites, Mumbai
Kuva Lotus Suites, Mumbai
Kuva Lotus Suites, Mumbai

Osoite: Dhanoo Dham (Intia) Limited, Kondivita Road
Andheri East
Mumbai, 400 059, INTIA
Lisätietoja: 01787 881111

Kiinnostaako kohteiden myynti ja vuokraus Lotus Suites, Mumbai? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Lotus Suites, Mumbai kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Lotus Suites, Mumbai Palvelut

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), Matto (kaikki yksiköt), Keittiö (Jotkut yksiköt, Ei mitään / Osittainen), Puhelin (kaikki yksiköt)
Lomakeskus
Konferenssitilat, liikuntarajoitteisille, hissi, elävää viihdettä, ravintola, snackbaari, uima-allas,
Lähellä olevat palvelut
Lääketieteelliset laitteet (Läheiset),
Lentokenttä
Sahar - (4 mailia - 6 km)
Tarkista sisään / ulos
Lauantai

Nauti koti kokemuksesta kotona Lotus Suites, Mumbai

Kun ostat osa-aikaista omaisuutta esimerkiksi Lotus Suites, Mumbai, olet taattu vuosittain päästä pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoa, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Lotus Suites, Mumbai ennen kuin ostat

Haluamme tietysti, että olet aivan iloinen uudesta lomastasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin investoinnin Lotus Suites, Mumbai miksi ei yritä vuokrata ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen, mitä investoit. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan, joka sopii tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Lotus Suites, Mumbai

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Lotus Suitesin, Mumbai, kiinteistöjen myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview ja satelliittitelevisio huippukanavilla sekä online-mainonta pyrkimyksissä myydä aikaosakkeita Lotus Suitesilla, Mumbaissa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Lotus Suites, Mumbai voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisessa kädessä rahat talletetaan luottamus huomioon hallinnassa FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.