Kuva Lucayan
Kuva Lucayan
Kuva Lucayan
Kuva Lucayan
Kuva Lucayan

Osoite: 119 72nd St., Ocean City, MD, 21842, USA
Lisätietoja: 01787 881111

Kiinnostaako vuokra-asunto Lucayan? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Lucayan kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Lucayan Palvelut

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), matto (kaikki yksiköt), astianpesukone (kaikki yksiköt), takka - yksikkö (kaikki yksiköt), keittiö (kaikki yksiköt, täysi), mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), puhelin (kaikki yksiköt), pesukone / (Kaikki yksiköt), poreallas (kaikki yksiköt),
Lomakeskus
Pesula, Hissi, Uima-allas,
Lähellä olevat palvelut
Autovuokraamo (4.0 mailia), Ranta (Läheiset), Veneily (3.0 mailia), Kokoustilat (lähistöllä), Harjoitusvälineet (1.0 mailia), Kalastus (lähistöllä), Pelihuone (2.0 mailia) Kauppa (lähistöllä), Kampaaja (Läheiset), Terveysklubi (10.0 mailia), Live-viihde (lähietäisyydellä), Lääketieteellinen laitteisto (lähistöllä), Leikkikenttä (lähietäisyydessä), Racquetball (1.0 mailia) , Sukeltaminen (Läheiset), Ostoskeskus (1.0 mailia), Tennis (7.0 mailia), Vesihiihto (Läheiset), Surffaus (Läheiset),
Lentokenttä
Salisbury - (30 mailia - 48 km)
Tarkista sisään / ulos
Perjantai

Nauti Lucayanin kotikokemuksesta

Kun ostat osa-aikaista kiinteistöä kuten Lucayan, sinulla on taattu vuosittain päästä pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoa, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Lucayan ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin iloisia uudesta lomastasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin investoinnin Lucayan kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan, joka sopii tarpeisiisi.

Myynnin ja jälleenmyynnin Lucayanissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Lucayan-kiinteistöjen myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio-kanavien yläosassa sekä verkkomainontaa myytäessä aikaosuuksia Lucayanin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Lucayania voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisessa kädessä rahat talletetaan luottamus huomioon hallinnassa FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.